Mojsilović: "Videli ste kako se raduju..."

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 09.05.2015.
22:06
Izvor: Sportske.net

Trener Spartaka Stevan Mojsilović rekao je nakon poraza svog tima u Humskoj da slavlje fudbalera i stručnog štaba protivničke ekipe govori o tome koliko su "Plavi golubovi" namučili crno-bele.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Spartaka poraženi u okviru 27. kola Jelen Superlige na gostovanju Partizanu iako su se fantastično branili i bili na korak od osvajanja jednog boda.

Jedini gol na utakmici koji je rešio pitanje pobednika za domaće je postigao Nikola Ninković u poslednjem minutu susreta a trener Spartaka Stevan Mojsilović konstatovao je nakon meča da slavlje crno-belih govori dovoljno o tome koliko su ih "Plavi golubovi" namučili.

"Sama radost igrača i stručnog štaba Partizana kada je sudija svirao kraj govori koliko smo dobro odigrali. Partizan je pobedio, dao je jedan gol, bio je mnogo bolji u drugom poluvremenu a mislim da smo mi bili bolji u prvom kada smo u prvih 20 minuta imali tri, četiri situacije za gol" rekao je Mojsilović.

Strateg Subotičana bodrio je svoje igrače tokom svih 90 minuta i verovao da mogu da ostanu neporaženi u Humskoj ali je na kraju priznao razliku u kvalitetu.

"Gol smo primili iz standard situacije, posle kornera, kada imamo obezbeđenje na prvoj stativi ali to je verovatno i razlika u kvalitetu. Čestitam svojim igračima na svemu što su prikazali" dodao je Mojsilović.

Spartak je nanizao četiri poraza u poslednja četiri kola i do kraja ga očekuje velika borba za opstanak u ligi što je konstatovao i trener Subotičana.

"Čak i da smo osvojili bod mi moramo da savladamo Donji Srem u sredu i da u poslednja tri kola tražimo svoju šansu za opstanak" zaključio je Mojsilović.

Spartak iz Subotice posle 27. kola ostaje na pretposlednjoj poziciji na tabeli sa 25 osvojenih bodova, tri manje u odnosu na Napredak koji se nalazi van zone ispadanja.

U poslednja tri kola Spartak na domaćem terenu igra protiv Donjeg Srema i Čukaričkog, dok će u pretposlednjem kolu gostovati Radu na Banjici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Javier FRAN YESTE 10
Sunday, 10.05.2015
00:49

Što ne čestitaš i ove sezone svojoj Zvezdi titulu 5-6 kola pre kraja prvenstva kao prošle??? A da, drugi su na tabeli... Pa ipak, mogao si da ispadneš gospodin i čovek pa da čestitaš ove godine zasluženu titulu Partizanu, a da, nit si čovek, nit si gospodin!!!

avatar
Zoran Vukic
Saturday, 09.05.2015
23:29

koje ovaj mojsilovic odakle je doso u Spartak da ih uvede u drgu ligu

avatar
Alexander Stonsky
Saturday, 09.05.2015
23:27

Nista vise od njenog satelita.

avatar
Ika
Saturday, 09.05.2015
23:23

Ima tu "malo nečeg zajedljivog", između ostalog ima tu i radovanja "blizini" titule, ne samo pobedi nad Spartakom !!!

avatar
Raky_b
Saturday, 09.05.2015
22:16

video si i ti,a i tvoji sefovi. i drago mi je da idete u drugu ligu tamo vam je i mesto kad ne igrate ovako i protiv drugih

avatar
maestro
Saturday, 09.05.2015
22:15

Јој колико бих волео да овај менаџерски тренер и његова чета испадну из лиге.

avatar
Povratak kraljaBAN20
Saturday, 09.05.2015
22:13

Prošle sezone čestita titulu unapred i to otetu, a ove nema snage ni potpuno zasluženu pobedu Partizana.

avatar
ujka Vanja
Saturday, 09.05.2015
23:17

Tacno tako Kralju,a slazem se sa komentarom Bojana Radovanovica i Maestra,da Spartak treba da ispadne iz lige.Ovakvima koji ne znaju da priznaju poraz,i da cestitaju pobedu protivniku,nije mesto u fudbalu,a ni u sportu generalno.

avatar
Аполо
Sunday, 10.05.2015
11:48

Pa kako se i necete tako radovati kad ste dali gol tek u zaustavnom vremenu protiv tima na zacelju tabele, to je verujem hteo reci i svaka mu je na mestu. Neko je cak i napisao da ce biti X ko kuca, zamalo da pogodi :)