Mojsilović podseća: "Dobio sam Mateusov Partizan"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.05.2015.
20:12
Izvor: Sportske.net

Trener subotičkog Spartaka Stevan Mojsilović smatra da njegovi igrači nemaju šta da izgube u Humskoj jer su unapred prežaljeni a pred gostovanje Partizanu podsetio je da je 2003. godine imao prilike da slavi trijumf protiv crno-belih.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana nastavljaju borbu za titulu duelom sa subotičkim Spartakom koji se nalazi u zoni ispadanja i bori se za goli život.

"Plavi golubovi" nedavno su promenili trenera ali Stevan Mojsilović nije doneo promenu na bolje. Posle tri vezana poraza Spartak se nalazi u teškoj poziciji mada Mojsilović veruje da bi njegov tim ima čemu da se nada u duelu sa Partizanom.

"Sleduje nam gostovanje ekipi Partizana u kojoj su oni apsolutni favoriti. Po reakcijama, pozivima koje imamo, i onome što čujem iz druge ruke samo je pitanje hoće li nas Partizan pobediti sa 2, 3, 5 ili 7 golova razlike" počeo je izlaganje Mojsilović.

Bivši trener Obilića, Mladog Radnika i Rada uveren je da to što su mnogi već proglasili pobednika pre no što je utakmica počela može samo da pogoduje njegovim izabranicima.

"Kada je već licitacija sa koliko ćemo izgubiti, onda smatram da je ovo situacija kada nemamo šta da izgubimo i tu vidim neku našu priliku da naši igrači pokažu šta znaju baš u Beogradu, i to protiv Partizana" kazao je Mojsilović i dodao,

"Moj lični stav je da je u životu sve moguće i da se u životu i sportu čuda dešavaju. Verujem da možemo da pobedimo Partizan" istakao je trener Spartaka.

Strateg Spartaka podsetio je ljubitelje fudbala na 2003. godinu i period kada je kao trener Obilića imao priliku da slavi pobedu nad Partizanom. Crno-bele je tada vodio Lotar Mateus.

"Moj poslednji susret protiv Partizana desio se davne 2003. godine u avgustu mesecu kada je Partizan predvodio Mateus. Posle toga se Partizan plasirao u Ligu šampiona, ja sam tada vodio Obilić koji je pobedio Partizan" zaključio je Mojsilović.

Utakmica 27. kola Jelen Superlige između Partizana i Spartaka na programu je u subotu od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sundjer bob
Friday, 08.05.2015
22:45

Ozbiljan je ovo trener! Eto, cak se i on seca da je pre 12 godina vodio neki klub u najacoj ligi Srbije... Ko je njemu dao Profi licencu???

avatar
Zoran GGMU CG
Saturday, 09.05.2015
14:06

ozb kako nije radio je u mogrenu iz budve:D