Mojsilović hvali OFK: ''Pobedili su Partizan! To ima veliku težinu!''

Autor: Beta Beta
četvrtak 25.02.2016.
16:01
Izvor: Beta

Trener fudbalera Jagodine Stevan Mojsilović rekao je danas da je OFK Beograd ozbiljan tim, ali je dodao da veruje u pobedu svoje ekipe u predstojećem meču.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Jagodina će u subotu na svom terenu dočekati OFK Beograd u utakmici 24. kola Super lige Srbije.

"Dolazi nam ekipa OFK Beograda koja je pobedila Partizan, i to samo po sebi ima jednu veliku težinu. Ekipa OFK Beograda je dosta promenila tim u odnosu na jesenas i na utakmicu kad je Jagodina pobedila sa 2:0.

Taj tim je sada mnogo promenjen, došao je novi trener. Ozbiljan su i odgovoran tim kad su uspeli da preokrenu rezultat protiv Partizana i da pobede"
, kazao je Mojsilović na konferenciji za novinare.

Ekipa Jagodine je u prvom kolu prolećnog dela šampionata izgubila od Borca u Čačku sa 0:3, dok je OFK Beograd slavio protiv Partizana sa 2:1.

Mojsilović, koji je seo na klupu Jagodine pre samo dva dana, naveo je da njegovi igrači naporno treniraju svakog dana.

"Radimo puno, ali moramo da vodimo računa da igrači ne budu zamoreni, da budu odmorni za utakmicu u subotu. Trudim se da im dam što više informacija, šta bih ja hteo i kako bih hteo da igramo", rekao je Mojsilović.

"Jučerašnja pobeda od 3:2 protiv ekipe Tabana 1970 je dala 15 do 20 jako dobrih situacija... Ako na taj način budemo igrali onda verujem da ćemo da pobedimo OFK Beograd", dodao je novi trener Jagodine.

Jagodina je, posle 23 odigrana kola, na 15. mestu na tabeli sa 19 bodova, dok je OFK Beograd na 13. poziciji sa tri boda više.

Napadač Jagodine Aleksandar Jevtić rekao je da je njegova ekipa u veoma teškoj situaciji.

"Mi smo u jednoj izuzetno teškoj situaciji. Ekipu OFK Beograda ne poznajemo toliko dobro. Očekujem da u subotu mi prvenstveno izadjemo kako treba, da što je moguće bolje odigramo i nadam se toj pobedi, da izbrišemo utisak iz Čačka", rekao je Jevtić.

Utakmica 24. kola Super lige Srbije između Jagodine i OFK Beograda igra se u subotu u 14.00 na Gradskom stadionu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke