Mojsilović: "Damo tri gola i ne možemo da izgubimo"

Autor: Beta Beta
četvrtak 10.03.2016.
19:10
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba FK Jagodina Stevan Mojsilović imao je interesantno zapadažnje uoči duela sa Radničkim iz Niša. Trener Jagodine objasnio je šta bi bio garant za pobede njegove ekipe.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Trener Jagodine Stevan Mojsilović rekao je danas da njegove fudbalere čeka teška utakmica protiv Radničkog, ali da veruje u svoje igrače čija igra ide uzlaznom putanjom u poslednje vreme.

"Dočekujemo Radnički u nimalo lakoj situaciji s obzirom na to da su nam u ponedeljak, utorak i sredu trenirala samo tri igrača od prvih 11 koji su igrali protiv Crvene zvezde. Igrači imaju povrede, bolesni su, a jedan nema pravo da igra zbog kartona, ali i on je povređen. Nadamo se da će do utakmice oni da se oporave i ozdrave. To je loše, a dobro je što, po mom mišljenu, iz utakmice u utakmicu, igramo sve bolje i napredujemo. To smo pokazali u prvom poluvremenu protiv Zvezde. Odigrali smo dobro", rekao je Mojsilović na konferenciji za novinare u Jagodini.

Jagodina će dočekati niški Radnički u 26. kolu Superlige Srbije. Mojsilović je kazao da se nada da će Jagodine nastaviti da igra sve bolje.

"Želja je da damo tri gola jer ako damo tri gola nijednu utakmicu nećemo izgubiti. Biće teško u subotu. Ekipa Radničkog, koja sve svoje rezultate bazira na čvrstoj odbrani, primila je najmanje golova u našoj Superligi. Verujem u igrače sa kojima radim, u ono što oni pokazuju na utakmicama i siguran sam da ćemo imati i sreće u tim gol šansama i da ćemo davati golove. Golovi nam trebaju za bodove, a bodovi nam trebaju za opstanak", kazao je Mojsilović.

Fudbaler Jagodine Uroš Nikolić je izjavio da će protiv Radničkog biti neuspeh sve osim pobede.

"To je ekipa koja je u dosadašnjem toku prvenstva primila najmanje golova što govori o kakvoj ekipi se radi. To je iskusna ekipa koja igra čvrsto i koja zna kako se igra na rezultat. Mi moramo da se koncentrišemo na svoju igru, damo svoj maksimum i idemo na pobedu", rekao je Nikolić.

Utakmica će biti odigrana u subotu u 14.00 na "Gradskom stadionu" u Jagodini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 10.03.2016
21:22

Vidimo se Jagodinci, samo neka bude fer i posteno...

avatar
babaroga
Friday, 11.03.2016
11:01

Tako i treba. Ne samo ova utakmica, sve bi trebale da budu fer i postene.

avatar
Thursday, 10.03.2016
20:30

Vi ste i zvezdi mogli da date 3 komada i ne biste izgubili ali vam sudije nisu dale!

avatar
Redman
Thursday, 10.03.2016
21:22

Radnicki je mogao da vam da tri komada iz tri penala, ali im sudije nisu dale. Da niste pokrali Radnicki, popili bi pet komada. Nesto se nisi raspisao. Ajde, sta je bre, daj minut, sekundu hahhahhahhahh :)