Mojes 'nišani' Zvezdinog vezistu!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 13.03.2017.
10:34
Izvor: Sportske.net

Bivši menadžer Mančester Junajteda Dejvid Mojes pokazao je interesovanje za mladog vezistu Crvene zvezde zbog kojeg je nedavno slao skaute u Beograd.

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Minuli "večiti" derbi predstavljao je dobru priliku da klubovi sa zapada Evrope pošalju svoje skaute da na licu mesta provere ko su fudbaleri Crvene zvezde i Partizana u koje vredi investirati.

Zanimljivo je da je nekoliko engleskih klubova poslalo skaute u Beograd zbog igrača koji nije ni nastupio na "večitom" derbiju. Radi se o Luki Adžiću, mladom ofanzivnom vezisti koji se već sada nalazi na meti mnogih klubova sa zapada Evrope.

Pisali smo odmah nakon "večitog" derbija, skauti Arsenala, Mančester Sitija i Lestera su želeli da ga vide na delu, a sada se pojavila informacija da je i Dejvid Mojes slao svoje "izaslanike" u Beograd.

"Sanderlend Eho" prenosi da paralelno sa borbom za opstanak u Premijer ligi menadžer Sanderlenda radi na pronalaženju talenata koji bi u budućnosti mogli da obuku dres "Crnih Mačaka".

Na radaru se tako našao i Luka Adžić koji je tek zakoračio u prvi tim Crvene zvezde, ali je već sada jasno da se neće predugo zadržati na "Marakani".

Talenat mladog veznog igrača je nešto što privlači strance, pa samo ostaje da se vidi da li će već ovog leta crveno-beli dobiti ponudu koja se ne odbija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sporske me ugasile
Monday, 13.03.2017
15:49

Verujem da je decko talenat ,bez obzira sto ne znam nista o njemu ,ali ovaj Sunderland je totalno pao ,pogubili su konce,isto kao Aston Villa prosle sezone .Malo su ulagali,misle da ce carolije Defoe-a da iz izvuku,uspelo je 2-3 puta ,ali vise ne ide tako . Sto je najcrnje ,Sunderland nema los tim ,ali imaju puno povreda ,a nisu radili u poslednjem prelaznom roku ,pa tako verujem da ce napokon i oni ispasti

avatar
Доктор фудбала Гроф
Monday, 13.03.2017
12:22

Боље за Луку да оде кад не може да добије праву шансу у својој Звезди. Код Грофа Канга и Руиз имају забетонирано место у тиму.

avatar
Anderton
Monday, 13.03.2017
11:36

Radna dozvola?

avatar
Sporske me ugasile
Monday, 13.03.2017
15:46

Ma to se novcem sredi