Moguće odlaganje duela Partizan - Bešiktaš!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 23.10.2014.
18:04
Izvor: Sportske.net

Utakmica trećeg kola grupne faze takmičenja u Ligi Evrope između Partizana i Bešiktaša mogla bi da bude odložena ukoliko sudije i delegat procene da teren ne ispunjava uslove za igru.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Da jednostavne stvari u Srbiji umeju da postanu komplikovane i dovodu do problema uverili smo se večeras nakon što je sa stadiona u Humskoj stigla vest da je teren natopljen vodom i da je večerašnja utakmica Partizan - Bešiktaš pod znakom pitanja!

Dobro ste pročitali, teren koji je pre manje od deset dana prvi put upotrebljen nakon što je izvršena zamena podloge i postavljanje modernog sistema za zalivanje.

Nažalost, izgleda da se pokazalo da će nova podloga poslužiti samo kao "šminka" jer drenaža na terenu stadiona Partizana nije u poziciji da upije vodu u situaciji kada jaka kiša pada duže od 24 časa, kakav je slučaj u Beogradu.

Teren je natopljen vodom, posebno delovi ispred golova a radnici na stadionu Partizana koriste mašine iz teniskog kluba da vodu izbace na atletsku stazu.

Ukoliko sudije i delegati u narednih sat vremena uvide da nema minimuma uslova za odigravanje utakmice, duel Partizan - Bešiktaš biće odložen, verovatno za petak uveče.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke