Mnogi kritikuju ''Grofa'' što Zvezdin najveći biser ne igra, a ovo je pravi razlog

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.10.2016.
17:03
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Srećom, ovaj za njega težak period se privodi kraju, pa ga uskoro ponovo možemo očekivati na terenu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Talentovani napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić nedavno je na sebe skrenuo veliku pažnju fudbalske javnosti širom Evrope, s obzirom da je uvršten među 60 najtalentovanijih igrača na svetu u svom godištu (1999.).

Ipak, u poslednje vreme ga nema na terenu, a mnogi navijači zbog toga upućuju kritike treneru Crvene zvezde Miodragu Božoviću, zamerajući mu što daje prednost nekim iskusnijim igračima.

Međutim, u intervjuu za klupski sajt, 17-godišnji Joveljić je svima otkrio da je pravi razlog jedan zdravstveni problem koji ga je zadesio. Srećom, uskoro će biti sve u redu i ponovo ćemo Zvezdinog bisera gledati na terenu.

''Kada su mi tek dijagnostifikovali mononukleozu bilo mi je jako teško. Prvih nekoliko dana nisam znao šta me je snašlo, ali već nakon nedelju dana sam se privikao i sve je bilo lakše.

Najvažnije je da se sada osećam odlično, za nekoliko dana me očekuje kontrola nakon koje ću znati kada mogu da se vratim na teren i kakav je dalji plan mog oporavka. Moram da kažem da mi je majka najveća podrška svih ovih meseci.

Tu je uvek za sve što mi treba, brine se da se pravilno hranim i unosim dovoljno vitamina kako bih se što pre vratio na teren. Zna koliko mi je to važno i neizmerno sam joj zahvalan'',
izjavio je Joveljić za klupski sajt.

Otkrio je i da je ime dobio po Dejanu Stankoviću, a mi mu želimo i da ostvari karijeru poput njegove.

''Čim dobijem dozvolu da se vratim među saigrače davaću sve od sebe na svakom treningu i na taj način ću pokušati da izborim svoje mesto u timu. Zacrtao sam sebi da ću iz ovoga izaći još jači, a mogućnost da branim boje Zvezdinog prvog tima mi je ogroman motiv.

Vidim da ekipa igra odlično, zna se čije je prvo mesto i mislim da neće biti mnogo uzbuđenja do kraja šampionata. Nadam se da ću se i ja upisati u listu strelaca do tada'',
poručio je Joveljić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vukk
Sunday, 09.10.2016
21:43

Inace idol mu je Ikardi :D

avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 09.10.2016
17:51

Оздравиће Јовеља, а онда ће да буши мреже.

avatar
Anderton
Sunday, 09.10.2016
17:07

Ergića je mononukleoza sprečila da postane igračina dok je bio u Juveu. Nadajmo se da neće malog.

avatar
gorango
Sunday, 09.10.2016
23:04

Boze, da li ima neko ko lupa minus na ovakav komentar koji se ne tice klubastva vec iskljucivo detetovog zdravlja..tuga..

avatar
LoleRava
Monday, 10.10.2016
21:53

Pa to su ovi lazni moralisti,navijaci manjeg kluba,ne treba to shvatati ozbiljno.