Mladost želi plasman među osam u Superligi

Autor: Beta Beta
četvrtak 03.12.2015.
21:22
Izvor: Beta

Uoči duela sa Radom u lučanskoj Mladosti ističu da je pobeda preko potrebna kako bi bio ostvaren zacrtan cilj a to je plasman u plej-of domaćeg šampionata.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Mladosti Radomir Milosavljević i Saša Jovanović rekli su danas da je cilj ekipe iz Lučana gornji deo tabele i da će sve učiniti da pobede Rad u predstojećoj prvenstvenoj utakmici.

"Naša očekivanja su da prvi deo sezone završimo među osam najboljih. Eventualnom pobedom nad Radom bili bismo znatno bliže ostvarenju tog cilja. Moramo zaigrati agresivno od samog početka i nadam se pozitivnom ishodu", rekao je Milosavljević.

Mladost, koja je osma na tabeli sa 24 boda, u subotu će dočekati Rad u 20. kolu Superlige Srbije.

Saša Jovanović je kazao da će njegova ekipa imati težak zadatak.

"Veoma težak zadatak je pred nama, Rad je spoj iskustva i mladosti. Ako uradimo sve što trener Nenad Milovanović bude tražio od nas, mislim da neće biti problema. Postignemo li gol na vreme, siguran sam da bodovi ostaju u Lučanima", rekao je Jovanović.

Pomoćni trener Mladosti Radojica Vasić rekao je da njegov klub očekuje jedna od najtežih utakmica u jesenjem delu prvenstva.

"Radi se o izuzetno kvalitetnom protivniku. Pokušaćemo da angažovanom igrom i ozbiljnošću na terenu dođemo do priželjkivanog rezultata a to je pobeda", rekao je Vasić.

Utakmica će se igrati u subotu u 13.00 u Lučanima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke