Mladen Živković otkrio pravu istinu - Znate li koliko je preloma imao?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 06.10.2016.
09:19
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Srećom, najteži dani su sada iza njega, polako se vraća fudbalu, ali ispostavilo se da je bilo još gore nego što je tada predstavljeno javnosti.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Utakmica između Novog Pazara i Crvene zvezde neće, nažalost, biti upamćena po ubedljivoj pobedi crveno-belih, nego po teškoj povredi golmana Pazaraca Mladena Živkovića.

Kao što je poznato, tokom drugog poluvremena ove utakmice, napadač Crvene zvezde Predrag Sikimić je u borbi za loptu udario nogom u glavu Mladena Živkovića, koji je posle tog duela hitno hospitalizovan.

Sikimić je najpre zaradio višemesečnu suspenziju, ali je ona posle žalbe preinačena na samo dva meča neigranja, koja je on odradio i već ponovo postiže golove za Zvezdu.

A kako je Mladen Živković posle svega?

Srećom, sada je mnogo bolje, iako je u najtežim trenucima bilo i gore nego što se u javnosti znalo.

Posle nešto više od mesec dana odsustva, Živković je počeo da trenira sa ekipom Novog Pazara, sa maskom na licu, a u izjavi za današnji ''Žurnal'' otkrio je kakvu je zaista povredu zaradio u tom duelu sa Sikimićem.

''Mnogo se tih dana pisalo o meni, a najmanje o delikatnosti povrede. Doduše, ni ja nisam na tome insistirao, kako bih umirio porodicu i zbog toga sam i pustio da se priča o tri preloma, a zapravo sam ih imao - OSAM!

Na tom delu lica puklo je sve što je moglo da pukne, polomljena je očna jabučica na nekoliko mesta, jagodična kost... Kada sve sumiram, ispada da sam još i dobro prošao'',
objašnjava Živković, uz veliku zahvalnost načelniku Klinike za ORL i maksilofacijalnu hirurgiju Kliničkog centra Srbije prof dr Milovanu Dimitrijeviću, koji ga je operisao.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 4 2
Thursday, 06.10.2016
17:56

Je l' ti oprostio Sikimić što te je unakazio?!

avatar
Salvatore
Thursday, 06.10.2016
14:25

I 2 meca neigranja.... SRAMOTA!!!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 06.10.2016
09:21

Jujuju, ne da si dobro prosao nego da slavis taj dan kao svoj drugi rodjendan...