Mitre, oduševi i nas kao što si Englesku!

Autor: Miloš Marković
sreda 07.10.2015.
09:35
Izvor: Sportske.net

U susret utakmici u Elbasanu, pažnja javnosti fokusira se na Aleksandra Mitrovića, napadača Njukasla.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Imao je srpski reprezentativac problema na startu svog boravka u Njukasl Junajtedu.

U velikoj želji je pregoreo, zbog grubih startova i suspendovan, navijači nije uspevao da pokaže ni delić svog talenta. Ipak, svaki trenutak na terenu je u nastavku iskoristio da pokaže svoju snagu, fizičku dominaciju u napadu, nepokolebivu i hrabru igru protiv mnogo iskusnijih rivala, a kao nagrada je stigao i prvi gol.

Ono što nije uspeo protiv Čelsija, uradio je protiv Mančester Sitija. Upisao se u strelce, ali je njegov tim nažalost ubedljiv poražen. Govoreći za klupsku televiziju, Mitrović jeistakao da ne razume šta se desilo.

"Primite pet golova za manje od deset minuta, teško je igrati nakon toga. Ceo tim padne, izgubi motivaciju. Na obe utakmice i protiv Čelsija i protiv Sitija pokazali smo da možemo i umemo. Ipak, treba da igramo fudbal tokom celog meča.",
rekao je on.

"Izuzetan" - tako se srpski napadač opisuje u medijima.

Hvale ga svi, pa i legendarni Širer koji tvrdi da je Mitrović jedini u timu Njukasla koji pokazuje znake života, te da mu treba podrška saigrača.

Gol koji je toliko želeo bio je kruna dobrog rada na treninzima, trebaće i Srbiji takav Mitar, raspoložen i ubojit, za utakmicu u Elbasanu u četvrtak veče.

"Veoma sam srećan zbog gola, bio mi je jako potreban. Vredno sam radio i nadam se da ću na svakoj sledećoj utakmici postizati pogotke.", istakao je novi ljubimac tribine.

Mitrović će protiv Albanije verovatno biti prvi izbor selektora Ćurčića, koji u konkurenciji napadača za sutrašnju utakmicu ima još Miralema Sulejmanija koji se nalazi na spisku napadača, kao i Petra Škuletića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sabo Vladan
Thursday, 08.10.2015
09:31

SAMO SE MOLIMO I PEVAJMO MITROVIC STAY ON THE PITCH. Jer ako on poludi nece biti dobro

avatar
Leeds United
Wednesday, 07.10.2015
13:33

Ajmo sine Mitre sada prvenac za reprezentaciju!

avatar
Surovi
Thursday, 08.10.2015
01:13

Dao je gol protiv Hrvatske

avatar
Amar Zo
Wednesday, 07.10.2015
09:48

explodirace on , to je sigurno