Mitar obećao, Orlovi ''nemaju vremena'' za lepe Moldavke!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 06.10.2016.
10:00
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Reprezentativci Srbije juče su doputovali u Kišinjev, gde će večeras od 20:45h odigrati drugi kvalifikacioni meč u borbi za plasman na Svetsko prvenstvo. Mnogo je izazova pred našim igračima, ali ovom će sigurno odoleti, bar tako tvrdi naš napadač Aleksan

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Mnoge u Srbiji Moldavija najpre asocira na lepe žene, u čemu oni nikada nisu oskudevali, pa je uoči večerašnjeg susreta u Kišinjevu počelo da se spekuliše i da li će naši fudbaleri uspeti da se koncentrišu isključivo na obaveze na terenu.

Naš napadač Aleksandar Mitrović je u izjavi za ''Alo'' otklonio svaku dilemu po tom pitanju.

''Moldavke bi možda mogle da zalude neke moje saigrače, samo kad bismo imali vremena. Međutim, ovde smo da igramo, fokusirani smo na teren i ne verujem da će one da nam budu problem''
, jasan je popularni Mitar.

A ono zbog čega se o Mitroviću danima pisalo i u ostrvskim i u domaćim medijima, jeste ona spektakularna proslava pobede Njukasla nad Noričom (4:3), posle pobedonosnog Gejlovog gola, pa se pred meč sa Moldavijom u razgovoru sa našim novinarima bavio i tom temom.

Mitar je svog saigrača uhvatio za vrat i rvačkim zahvatom ga oborio na zemlju, a posle svega naš napadač je objasnio da je, jednostavno, morao tu radost da ispolji na takav način, U suprotnom...

''Proradile su mi emocije i adrenalin, jer smo dali golove u 94. i 96. minutu. Da ga nisam izbacio, strefilo bi me nešto... Ja sam takav, baš sam bio presrećan, a i Gejl se nije naljutio'', objasnio je Mitrović.

mitrovic


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ProudKnight
Thursday, 06.10.2016
11:19

Vrsan golgeter, nema šta. Tužno je, jer očigledno nemamo boljeg, a ovaj postiže gol, na svakih 6 utakmica. U drugoj Engleskoj ligi ne može da postiže golove, a kamoli negdje na višem nivou. Dakle, to nam je jedan od ključnih problema, pored činjenice da nemamo kreativca u sredini terena (pored Ljajića, koji naravno ne igra u prvoj postavi).

avatar
Dakijev psihijatar
Thursday, 06.10.2016
10:47

Cenzurisete me svaki put kada izrazim svoje misljenje,a to je misljenje i vecine za ovog Mitrovica,da li imate nekog njegovog rodjaka u redakciji ? Covek je najgori napadac ikada nase reprezentacije.

avatar
Guest
Thursday, 06.10.2016
12:20

Pantela je bio klasa za njega...

avatar
Dakijev psihijatar
Thursday, 06.10.2016
13:24

I to 5 klasa iznad