Mitar je jasan: ''Pobedićemo u Albaniji!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.10.2014.
11:02
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Napadač reprezentacije Srbije sumnja da će UEFA preinačiti svoju odluku, ali već sada najavljuje pobedu u Elbasanu, svestan da će ta utakmica biti veoma važna u pohodu na EURO 2016.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Odluka disciplinskih organa UEFA da Srbiju kazni oduzimanjem tri boda, i pored toga što je meč protiv Albanije u Humskoj registrovan službenim rezultatom 3-0 u korist ''Orlova'', izazvala je veliko nezadovoljstvo, ali naš napadač Aleksandar Mitrović veruje da će reprezentacija Srbije i pored svih teškoća uspeti da se domogne Evropskog prvenstva.

Međutim, ono što je takođe gotovo izvesno u celoj priči, jeste da će za naš nacionalni tim ishod meča u Elbasanu protiv Albanije, 8. oktobra sledeće godine, biti možda i presudan za ostvarenje zacrtanog cilja.

Posle svega što se dešavalo u Humskoj, jasno je da naši reprezentativci neće imati prijateljski doček na tom gostovanju, ali u izjavi za ''Alo'', Mitrović uverava da se naši reprezentativci ne plaše Albanaca i već sada najavljuje osvajanje tri boda koja su nam oduzeta zahvaljujući sramotnom dronu.

''Nikoga se mi ne plašimo! Otići ćemo tamo da uzmemo sva tri boda! Svestan sam kakav pakao će nas sačekati u Elbasanu, ali spremni smo na sve. A ako nas bilo ko napadne u Albaniji, njihovi igrači ili navijači, znaćemo da se odbranimo'', poručio je Mitrović.

On takođe naglašava i da nije bilo incidenta u Humskoj, da bi Srbija sigurno savladala Albance u tog 14. oktobra, ali je uveren u kvalitet ''Orlova'' i da će to dokazati već protiv Danaca 14. novembra, kada Srbija igra sledeći meč u kvalifikacijama.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke