Miroslav Radović - "Kasno Marko na Kosovo stiže..."

Autor: Vladimir Stojanović
petak 04.11.2016.
09:12
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Izgleda da je tako, kao i obično, veoma brzo smo spremni da svakoga uvaljamo u blato...

Beta/AP Photo/Francisco Seco
Beta/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Miroslav Radović je prošlost Partizana, vratio se u klub i brzo napustio Humsku.

"Šta da kažem, ponižen sam. Da li se sada stide", rekao je za "Sportski žurnal"  nakon novog gola Realu,

Nerado se seća epizode, kaže da bi sve drugačije bilo da je Marko Nikolić ranije stigao na klupi.

"Plasirali bismo se u LE", uveren je Radović koji je dobio čestitku od sadašnjeg trenera Partizana odmah posle novog gola Realu u 4. kolu Lige šampiona.

Njih dvojica su sarađivali u Olimpiji, Radović kaže da ga je Nikolić vratio u život u Olimpiji i žali što im se putevi nisu ukrstili u Humskoj.

Šteta, verovatno bi i Partizanu bilo bolje, ali ovo nije ni prvi, ni poslednji put da nekoga u srpskom fudbalu uvaljaju u blato i ne pruže mu šansu.

U svakom slučaju, Radović nema za čim da žali, igra najkvalitetnije takmičenje, neuporedivo bolju poljsku ligu, sigurno nije rekao poslednju reč u Evropi.

Jer, Legija ima šansu, ako dobije Sporting kod kuće, može do trećeg mesta i nastavka takmičenja u LE.

U svakom slučaju, čestitke i nauk da uvek razmišljaš glavom, ne srcem...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Saturday, 05.11.2016
09:09

U Legiji ima s kime da odigra dupli pas, ko da mu pusti loptu ili iskoristi njegovu asistenciju, u Partizanu se ocekivalo sve od njega, ostali izgubljeni u svemiru!

avatar
Friday, 04.11.2016
18:03

,,Pacovi prvi napuštaju brod kada tone.'' - Stara poslovica koju je dotični mutant primenio. Čim je malo loše krenulo Partizanu, on je pobegao. Ti si taj koji treba da se stidi.

avatar
Povratak kralja 44
Friday, 04.11.2016
17:53

Oterali su ga oni koji se i dalje zahvaljuju FSS dok nas njihove sudije kradu jer su Radovića protivnici prebijali i tu nije bilo ni F od fudbala. Ja sam odmah nakon njegovog odlaska napisao da će u svakoj drugoj utakmici imati gol ili asistenciju. 2 gola Realu pomalo premašuju i moja očekivanja.

avatar
Black&White
Friday, 04.11.2016
16:23

Neka tebe u Legiji,nemaš ti pojma prijatelju.....doveden si da napraviš razliku ali ništa nisi pokazao....zato ostani gde si i srećno

avatar
Soro
Friday, 04.11.2016
13:45

Kako kuka sada, vidi se da mu je prece evropsko takmicenje od bilo kog tima i zato je otis'o u legiju, a sada glumi kako on nije kriv... Kada brod tone, prvi pale MISEVI.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Friday, 04.11.2016
10:24

Kako im se nisu ukrstili putevi kad su bezmalo mesec dana radili zajedno u Partizanu?! Boze ti pomozi. Poljska liga sigurno nije NEUPOREDIVO jaca od nase, a postoje price da je Radovicu preceno i da je zato otisao sto je i bio razlog njegovih slabijih igara u kontinuitetu (najverovatnije), ali covek je krenuo da igra lose, a ne znam da li su pretnje mogle da budu i uzrok? Ivica Ilijev je doveo dobra pojacanja, neka su odlicna, a neka i fantasticna, jedino sto bih sad voleo je da se (vise) zalozi za to da se promeni golman, cuvar mreze pod imenom Nemanja Stevanovic kojeg je on doveo iz Cuke.

avatar
Radovan Filipovic
Friday, 04.11.2016
11:44

Poljska liga je za našu Primera :D

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Friday, 04.11.2016
13:12
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Friday, 04.11.2016
13:12

Jaca jeste, mozda i znatno iako za to nisam siguran, neuporedivo znaci da je mozda kao holandska, portugalska, ruska ili turska, a takva sigurno nije, oni su samo par mesta iznad nas na onoj listi UEFA za koeficijente zemallja, ne treba preterivati...