Mirosavljeviću čudno u odelu i cipelama

Autor: Beta Beta
utorak 07.06.2016.
11:59
Izvor: Beta

Doskorašnji fudbaler, potpredsednik Čukaričkog Nenad Mirosavljević rekao je da je neobičan osećaj pojaviti se na početku priprema za novu sezonu u cipelama, a ne u kopačkama posle 21 godine profesionalne fudbalske karijere.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Nenad Mirosavljević je na kraju prošle sezone u dresu Čukaričkog okončao fudbalsku karijeru. On je rekao da je bio svestan da će se igračka karijera jednog dana završiti.

"Čudan je i neobičan osećaj da početak priprema dočekam u farmerkama. Čak sam se 21 godinu profesionalno bavio fudbalom i jednostavno ostalo je u krvi da se pojavljujem na pripremama u kopačkama, a ne kao sada u cipelama i farmerkama", rekao je Mirosavljević novinarima na početku priprema Čukaričkog za novu sezonu.

Mirosavljević je tokom fudbalske karijere u dresu Čukaričkog odigrao 74 utakmice i postigao 16 golova.

"Imao sam sreću da sam u jednom veoma dobrom klubu, organizovanom, pa sada posle igračke karijere mogu da ostanem u fudbalu, te s uspehom kluba mogu da pokušam da izgradim i sebe profesionalno", rekao je on.

Novi potpredsednik "Brđana" je naveo da će "faktički" biti pomoćnik sportskom direktoru Vladimiru Matijaševiću.

"On i ja se znamo jako dugo, uvek smo dobro sarađivali, a verujem da ćemo i sada jako dobro da sarađujemo", rekao je potpredsednik Čukaričkog.

On je ocenio da će Čukaričkom za predstojeću sezonu biti potrebna dva pojačanja u napadu, s obzirom na to da će, prema njegovim rečima, reprezentativni špic Andrija Pavlović u narednim danima verovatno napustiti klub.

"Ja sam završio karijeru, a Andrija je prethodne sezone 'eksplodirao'. Zaslužio je da nastavi karijeru u mnogo boljoj ligi, mnogo boljem klubu. Iskreno se nadam da će se to dogoditi u narednim danima. Zbog svega toga su nam neophodna dva napadača za narednu sezonu i pohode u domaćim, a nadam se i evropskom takmičenju", rekao je Mirosavljević

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dario Hubner
Tuesday, 07.06.2016
14:48

Kako su on i Pantelic tresli mreze u Sartidu. :) Strasan duo.

avatar
Vitez
Tuesday, 07.06.2016
14:03

Ne razumem jesu li Cukrickom toliko preko potrebne pare da ne može da sačeka jednu sezonu da ne pusti jedan talenat kakav je Pavlović za sicu. Za jednu sezonu će moći da uzmu najmanje duplu svotu novca za njega. Prosto ne razumem poslovanje naših klubova...