Mirosavljević: "Rezultati čim igrači povrate samopouzdanje"

Autor: Beta Beta
petak 16.09.2016.
13:35
Izvor: Beta

Čukarički sutra dočekuje Spartak u devetom kolu Superlige Srbije, a jedan od privremenih trenera ekipe, Nenad Mirosavljević, rekao je da je cilj njegovih fudbalera da pobede.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Nenad Mirosavljević i Mihajlo Jurasović vodiće ekipu posle odlaska Milana Lešnjaka nakon serije loših rezultata.

"Očekujem pre svega da odigramo mnogo bolje nego na prethodnim utakmicama, da se ekipa razmrda i vrati samopouzdanje. To su sve odlični igrači, koji sigurno nisu zaboravili da igraju fudbal. Reč je o padu samopouzdanja. Prvu stvar koju smo ovih dana pokušali da uradimo jeste da ih motivišemo i podignemo im veru u sebe. Sigurno da loši rezultati ne motivišu ekipu, ali sam isto tako siguran da će posle dva-tri dobra rezultata sve opet da se vrati na pravi put", rekao je Mirosavljević za sajt kluba.

On je ocenio da je svaka utakmica teška za ekipu sa Banovog brda posle dosadašnjih rezultata, i ocenio da će igrači "dati 300 odsto sebe".

"Izuzetno poštujemo Spartak, imaju imaju dobru ekipu i trenera, disciplinovani su i odgovorni, biće nam teško, ali potrudićemo se i verujem u naše momke", dodao je Mirosavljević.

Nenad Mirosavljević se povukao sa terena na kraju prethodne sezone posle čega je postao funkcioner Čukaričkog.

"Imao sam njihovo poštovanje kao igrač, a sa ove pozicije imam ga još više. To je, naravno, obostrano i nema nikakvih problema. Siguran sam u njih", kazao je on.

Mediji su navodili da će posle odlaska Lešnjaka ekipu preuzeti trener Vojvodine Nenad Lalatović, ali je to posle demantovano.

"Ostali smo bez Lešnjaka, očekujemo novog trenera i uprava radi na tome. Nećemo ništa raditi na prečac i fokusirani smo na treninge. Prethodnih dana su jako dobro radili, Jurasović i ja smo vodili treninge i zadovoljni smo njihovim odnosom", rekao je Mirosavljević.

Ulaz na istočnu tribinu sutra je slobodan, a karte za Zapad koštaju 300 dinara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke