Mirosavljević: "Poštujem Domžale, ali verujem u prolazak"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 29.06.2015.
14:43
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Nenad Mirosavljević rekao je danas da njegovu ekipu očekuje težak duel protiv Domžala u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa, ali je istakao da veruje u prolazsk svog tima u narednu rundu.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog u četvrtak gostuju slovenačkoj ekipi Domžale u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa. Revanš meč je na programu nedelju dana kasnije u Beogradu.

"Po svemu što smo čuli, radi se o jednom teškom protivniku. Imaju dobru ekipu. Prošle godine su postavili svojevrstan rekord u slovenačkom prvenstvu, jer u prvih 11 kola nisu primili gol. Polusezonu su završili kao lideri, ispred neprikosnovenog Maribora. Nema sumnje da nas očekuje težak meč", rekao je Mirosavljević za sajt kluba.

Mirosavljević je naveo da slovenačka ekipa pretrpela određene promene u sastavu, ali to, kako je rekao, nije negativno uticalo na njihov kvalitet.

"Ko god da nam je protivnik, verujem u našu ekipu koja je, iskreno, imala određenih problema na pripremama. Dosta je igrača bilo odsutno zbog obaveza u reprezentaciji kako mlade, tako i omladinske. Ne treba zaboraviti i da su dvojica igrača napustila Čukarički. Sve to kad se sabere, maltene je bilo odsutno više od pola ekipe. Većina se u međuvremenu vratila. Rekao bih baš na vreme da se pripremimo za Domžale. Ponavljam, uz svo dužno poštovanje protivnika, verujem u prolaz dalje", kazao je Mirosavljević.

Čukarički je prošle godine stao u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Jeste da je bilo neuspešno rezultatski, ali je sa druge strane to bilo i vrlo dragoceno iskustvo, posebno za mlade igrače. Bili smo zatečeni. Uskočili smo umesto Crvene zvezde i maltene smo sa plaže došli na pripreme i imali baš malo vremena za sve što nas je čekalo. Sada smo iskusniji za godinu dana i verujem da ćemo to pokazati već ove sezone. Idemo korak po korak. Mislim da iz dana u dan napredujemo. Trudićemo se da iskorstimo svaku šansu", rekao je napadač Čukaričkog.

"Suvišno je pričati koliko bi Čukarički u svakom smislu otišao napred kada bi i u septembru igrao Evropu. Međutim, prvo Domžale, pa sve ostalo",
dodao je Mirosavljević.

Prvi meč kvalifikacija za Ligu Evropa između Čukaričkog i Domžala igra se u četvrtak od 20.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srbija_
Monday, 29.06.2015
15:52

Hajde pokazite se sada,tukli ste i Partizan i Zvezdu,uzeli Kup,valjda mozete Domzale da prodjete ...

avatar
magionicar
Monday, 29.06.2015
18:11

tukli partizan..? lol 4-2 na JNA 2-2 na brdu .. 1-0 u kupu jedino . :p