Mirosavljev: ''Lepo je biti član Vojvodine''

Autor: Beta Beta
petak 16.06.2017.
13:44
Izvor: Beta

Fudbaler Vojvodine Milan Mirosavljev rekao je da je lepo biti član tog kluba i istakao da veruje da novosadska ekipa može da napravi istorijski uspeh i plasira se u Ligu Evrope.

EPA/ENNIO LEANZA
EPA/ENNIO LEANZA

Povezane vesti

Pripreme fudbalera Vojvodine na Zlatiboru se približavaju kraju, odnosno ostala su još dva dana do povratka u Novi Sad. Nekoliko fudbalera je na probi u Vojvodini, a medju njima je i napadač Milan Mirosavljev, koji je prošle sezone igrao u Proleteru.

On je zadovoljan kako pripreme protiču i veruje da će ekipa potpuno spremna dočekati start u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

"Sa dosadašnjim tokom priprema sam zadovoljan, jer ekipa dobro radi i dobro trenira. Ostalo je još dve nedelje do početka kvalifikacija za Ligu Evrope, a nadam se da ćemo do tada još više natempirati formu i uspešno početi učešće u tom takmičenju", rekao je Mirosavljev za sajt kluba.

"Što se tiče očekivanja, nadam se najboljim mogućim rezultatima. Prošle sezone, Vojvodini je nedostajao samo jedan korak da se plasira u Ligu Evrope, a verujem da će ovoga puta i taj poslednji korak uspeti da napravi. Takodje, mislim da možemo da osvojimo Kup i plasiramo se medju prva tri tima u prvenstvu"
, dodao je Mirosavljev.

Mirosavljev je naveo da ga je iznenadio, ali i obradovao poziv Vojvodine.

"Lepo je biti član Vojvodine i pogotovo biti deo ekipe koja je igrala odličan fudbal prošle sezone. Doduše, o svom statusu još ni sa kim nisam razgovarao, ali verujem da će uskoro i to biti poznato"
, rekao je on. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke