Minimalac "Čarapana", Rašović želi bolju realizaciju

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.01.2017.
23:44
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Superligaš iz Kruševca odigrao je prvu kontrolnu utakmicu u Antaliji i upisao trijumf, a trener Vuk Rašović rekao je da može da bude zadovoljan zalaganjem ali ne i realizacijom svojih igrača.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri kruševačkog Napretka odigrali su u nedelju prvu od četiri kontrolne utakmice u sklopu priprema za prolećni deo sezone koje "Čarapani" obavljaju u Antaliji.

Napredak je danas savladao ruskog drugoligaša SKA Habalovsk rezultatom 1:0 (1:0) iako trener Vuk Rašović nije mogao da računa na nekoliko važnih pojedinaca.

Jedini gol na meču postigao je Branimir Petrović u 36. minutu prvog dela igre ali su "Čarapani" imali još mnogo prilika koje nisu uspeli da iskoriste što je detalj kojim Vuk Rašović nije bio zadovoljan.

"Utakmica je bila prava takmičarska, a protivnik odličan. Evidentno je da nam nedostaje veći broj igrača ali je bitno da je na terenu svako odradio svoj deo posla" kazao je Rašović.

Kruševljani su nastupili bez Alekse Vukanovića koji se oporavlja od povrede zadnje lože, a ekipi će se naknadno priključiti Enver Alivodić, Marko Gobeljić i Miloš Simonović koji se nalaze u San Dijegu sa reprezentacijom Srbije.

"Imali smo nekoliko izvanrednih prilika koje nismo uspeli da realizujemo. Zadovoljan sam zalaganjem igrača, ali se neću voditi time. Mi našu igru moramo da podignemo na viši nivo" poruka je Vuka Rašovića nakon prve kontrolne utakmice.

NAPREDAK: N. Petrović, Miladinović, Tubić, Varga, Projić, Šljivić, B. Petrović, Markoski, Ndiaje, Urošević, Vidaković;

Igrali su još: Janković, Sekidika, Eskić, Stanojević, Vulić, Šarac, Kasalica, Beljić, Filipović.

Narednu utakmicu u Antaliji Napredak će odigrati prvog dana februara, a protivnik će mu biti ekipa Saburtala iz Gruzije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke