Milunović stiže u Voždovac!?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 12.07.2014.
10:58
Izvor: Sportske.net

Trend dovođenja kvalitetnih pojačanja koja su nekada branila boje "večitih" Voždovac bi mogao da nastavi već u tekućem prelaznom roku jer postoje nagoveštaji da bi u "zmajevo gnezdo" mogao da sleti Luka Milunović.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Voždovac vratio se u Jelen Superligu na mala vrata ali je vrlo brzo pokazao da je kadar da ozbiljno posluje i da se takmiči na najvišem nivou domaćeg klupskog fudbala.

Superligaš iz Zaplanjske je u prethodna dva prelazna roka umeo da iznenadi javnost zvučnim pojačanjima kakva su bila Dejan Milovanović i Stefan Babović a po svemu sudeći sprema se nova transfer "bomba".

Iako trener Voždovca Zoran Milinković nije želeo da potvrdi da klub trenutno pregovara sa Lukom Milunovićem, čini se da je dosadašnji napadač Crvene zvezde jako blizu prelaska u Voždovac.

"Biće interesantnih stvari, nije isključeno da opet eksplodira fudbalska bomba" zagonetno poručuje Milinković.

Ipak, od očiju javnosti nije se moglo sakriti to da Luka Milunović već trenira sa fudbalerima Voždovca premda je na kratko prekinuo pripreme zbog povrede.

Ukoliko se dogodi da "Zmajevi" uspeju da angažuju mladog reprezentativca Srbije nema sumnje da bi njegovim dovođenjem dobili veliko pojačanje u navalnom redu za narednu sezonu.

Sa druge strane, Milunović bi konačno dobio priliku da igra redovno i pokaže mnogo više od nagoveštaja svog potencijala što je uspevao da čini kada mu je u Zvezdi dozvoljavano da zaigra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke