Milunović: "Muslinov poziv je nagrada"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.05.2016.
12:11
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Defazivac BATE Borisova Nemanja Milunović upisao je prvi nastup u dresu sa državnim grbom, a uoči duela sa Izraelom osvrnuo se na prvih nekoliko dana rada pod vođstvom novog selektora.

Beta/ZivotaPopovic/Mo
Beta/ZivotaPopovic/Mo

Povezane vesti

Srpski reprezentativci dobili su slobodan dan nakon pobede koju su ostvarili u prvom meču pod vođstvom Slavoljuba Muslina, ali su se nakon toga vratili obavezama i počeli sa pripremama za narednu utakmicu.

Jedan od debitanata u državnom timu, Nemanja Milunović, ističe da se nadao Muslinovom pozivu i da ga je doživeo kao nagrade za dobre igre u dresu beloruskog šampiona.

"Iskreno,mislio sam da ću dobiti priliku da igram za svoju zemlju prošle sezone posle dobrih igara u Ligi šampiona, ali evo nagrada je stigla" kazao je Milunović za sajt FS Srbije.

Defanzivac BATE Borisova ističe da je igračima u zadnjoj liniji pomalo teško da se naviknu na novi sistem selektora Muslina, ali da bez pogovora prihvataju njegove zahteve.

"U klubu igramo sa četiri igrača u zadnjoj liniji i za mnoge od nas ovo je novitet, ali nema druge nego da se brzo prilagođavamo i prihvatamo zahteve selektora. Potrebno je malo vremena, ali mislim da će sve brzo doći na svoje mesto" ističe Milunović.

Narednu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za ono što sledi na jesen Srbija će imati u utorak, kada je očekuje duel sa selekcijom Izraela.

"Protiv Kipra je bilo dobro, istina može mnogo bolje, očekujem da tako bude već protiv Izraela. Meč u Novom Sadu a zatim i duel protiv Rusije biće od velike koristi kako bi se spremili za septembar" zaključuje Milunović.

Prvu takmičarsku utakmicu pod vođstvom Slavoljuba Muslina "Orlovi" će odigrati 5. septembra protiv Republike Irske čime će zvanično početi kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke