Milunović: "A pitaju me koliko volim Zvezdu?!"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.08.2014.
19:31
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Crvene zvezde Luka Milunović oktrio je u pismu posvećenom navijačima kluba iz Ljutice Bogdana kako je posle svega što je uradio za crveno-bele dovođena u pitanje njegova privrženost klubu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Mladi fudbalski reprezentativac Srbije Luka Milunović rastao se sa Crvenom zvezdom po završetku minule sezone a nedavno je dogovorio sa grčkim Platanijasom.

Pre početak sezone u grčkoj Superligi Milunović je na svom "Instagram" profilu podelio pismo namenjeno navijačima Crvene zvezde u kojem je sublimirao sve ono što mu se dešavalo dok je branio boje bivšeg prvaka Evrope.

"Sklone te iz tima zbog nepotpisanog papira, treniraš sam odvojeno od ekipe, gledaš utakmice sa tribina, a i dalje se raduješ svakoj pobedi kao da i sam učestvuješ dole na terenu! I onda se završi sezona, oprostiš Zvezdi polovinu zarađenog novca i ne tužiš klub (kao što sam i obećao). I posle te pitaju koliko voliš Zvezdu?! Nikad neću zaboraviti Bordo, titulu, prvi gol, kup, saigrače, gol na derbiju, besparicu, trenere, navijače, Marakanu, ma sve... Nadam se da će uskoro grb biti bogatiji za još jednu zvezdicu!" napisao je Milunović.

Podsećamo da je Luka Milunović bio odstranjen iz tima tokom prolećnog dela sezone zbog toga što je odbio da potpiše papir kojim bi garantovao čelnicima Zvezde da neće tužiti klub zbog neisplaćenih zarada.

Milunović je tokom proleća 2014. godine trenirao odvojeno, nije tužio Zvezdu i na kraju je oprostio deo duga i napustio "Marakanu" dostojanstveno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke