Milović i Eliomar ostaju u Javor Matisu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.06.2016.
17:33
Izvor: Sportske.net, fkjavor.com

Superligaš iz Ivanjice dogovorio je produžetak saradnje sa kapitenom Milovanom Milovićem i Brazilcem Eliomarom Silvom, a angažovan je i desni bek.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Javor Matis ostao je bez Nemanje Miletića i Marka Docića koji su sreću pronašli u Partizanu i Čukaričkom, ali će i pored tih odlazaka imati kvalitetan sastav u narednoj sezoni.

Pisali smo da je iskusni Igor Stojaković produžio ugovor i da će mrežu Javor Matisa i naredne sezone čuvati Vladan Đogatović, a sportski sektor je uspeo da obezbedi još tri potpisa.

Kapiten Javor Matisa Milovan Milović razmišljao je o "penziji" posle poraza u finalu Kupa od Partizana ali je na kraju dogovorio produžetak saradnje na još godinu dana.

Milovan Milović je ponikao u Javor Matisu i rekorder je po broju odigranih utakmica za klub iz Ivanjice, pa njegov ostanak igra bitnu ulogu u sastavljanju tima za narednu sezonu.

Jednako je važno i to što je Brazilac Eliomar Silva stavio potpis na novi ugovor sa Javor Matisom, s tim što se bivši vezista Partizana obavezao na vernost do 2018. godine.

"Zadovoljan sam što sam produžio ugovor sa Javor Matisom. U Ivanjici se osećam kao kod kuće, a nova sezona doneće nam i nove fudbalske izazove tako da će biti borbeno i zanimljivo takmičenje. Ekipa je dobra, atmosfera odlična i daćemo maksimum kako bismo zabeležili što bolji rezultat" rekao je Eliomar.

Brazilac je od 2008. do 2013. godine igrao u ekipi iz Ivanjice, a prošle godine je odlučio da ponovo obuče dres Javor Matisa pošto se epizoda u Partizanu završila nepovoljno po Eliomara Silvu koji je još nosio dresove Kečkemeta, Pierikosa i Larise.

Osim Milovića i Eliomara Silve koji su produžili ugovore, saradnju sa Javor Matisom dogovorio je i desni bek Borislav Terzić koji je prethodnu sezonu proveo u Voždovcu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke