Milovanović: "Prštaće na terenu protiv Partizana"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 04.10.2014.
13:26
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović izjavio je da njegova ekipa nema šta da izgubi u duelu sa favorizovanim Partizanom te da očekuje da će na terenu sve prštati a da će publika uživati.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Sve utakmice osmog kola JSL osim duela Mladosti iz Lučana i Partizana zakazane su za subotu, a praznik fudbala u Zapadnoj Srbiji igraće se u nedelju zbog obaveza crno-belih u Ligi Evrope.

Trener lučanske Mladosti Nenad Milovanović najavio je fudbalski spektakl i istakao da je najvažnije da se njegovi izabranici u lepom svetlu prikažu protiv favorizovanog protivnika.

"Naš adut bi moglo da bude to što nemamo šta da izgubimo na tom meču, ali moramo skupo da prodamo kožu. Bitno je da se u lepom svetlu predstavimo kao domaćini, ali van terena, jer na terenu će sve da pršti. Nadam se da možemo da se suprotstavimo Partizanu" rekao je Milovanović.

Povratnik u superligaško društvo posle sedam odigranih utakmica ima 10 osvojenih bodova a u duel sa Partizanom ulazi posle poraza od Voždovca.

Strateg Mladosti dodao je da o Partizanu ne treba trošiti reči i da dolazak crno-belih u Lučane predstavlja praznih fudbala.

"Dolazi Partizan, i to je stvarno praznik za ovaj kraj, kao što je bio prilikom nedavnog gostovanja Zvezde Borcu u Čačku. O Partizanu ne treba mnogo trošiti reči, bivši naš šampion i osvajač kupa, jedini predstavnik Srbije u Evropi, ne zna se odakle preti opasnost" zaključio je trener Mladosti.

Utakmica osmog kola Jelen Superlige između Mladosti i Partizana igra se u nedelju od 15 časova u Lučanima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke