Milovanović: "Nenormalni uslovi za igru"

Autor: Beta Beta
subota 18.07.2015.
23:34
Izvor: Beta

Nakon ubedljive pobede koju je Mladost ostvarila na startu Superlige trener kluba iz Lučana poručio je da Zajednica superligaša nije smela da dozvoli da se utakmice igraju po tropskim vrućinama.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović rekao je danas da je zadovoljan pobedom nad Jagodinom od 3:0, ali je ocenio da su uslovi za igru bili "nenormalni" i da je zajednica Superlige morala da reaguje zbog vremenskih uslova.

"Moram da kažem da su ovo nenormalni uslovi za igru ove dece. Pored linije je teško, a tek deci koja trče na 40 stepeni. Cela zajednica Superlige mora da reaguje. Prvo kolo je uvek nepoznanica. Gledao sam Jagodinu na Zlatiboru i mislim da je rezultat čak i previsok. Jeste 3:0 za nas, ali Jagodina je imala nekih svojih pozicija, pogotovu u prvom poluvremenu", rekao je Milovanović.

Mladost je u prvom kolu Superlige kao gost savladala Jagodinu rezultatom 3:0 čime je izbila na drugo mesto na tabeli iza Partizana.

"Jagodina je bolje počela u utakmicu, imala je veću želju, veće htenje. Mi smo sa malim grčem ušli u utakmicu. Uspeli smo da iz jedanaesterca povedemo. Mislim da je naš drugi gol plod rada na treningu. Mirno smo posle utakmicu priveli kraju. Jagodina je mlad tim, ne treba da klone duhom. Mislim da smo zasluženo pobedili  a Jagoidni se zahvaljujem na fer i korektnoj igri", dodao je Milovanović.

Trener Jagodine Miljojko Gošić ocenio je da je Mladost zasluženo se slavila.

"Desilo se ono čega smo se pribojavali. To nismo uspeli da sprečimo, nismo uspeli da nadomestimo toliko rutine i iskustva. Ovim momcima ne mogu ništa da zamerim, na njihovim željama i htenju i možda trenutnim mogućnostima. Mladost je uspela da premosti i ove uslove igre. Uspela je svaku našu grešku da kazni", rekao je Gošić i dodao,

"Možda smo mogli i bolje da igramo. Drugi gol smo primili bolujući prvi, što je tipično za mlad tim. Posle 2:0 bilo je treško vratiti se naročito protiv tima koji zna šta hoće na terenu. Moramo sve dobro da analiziramo i vidimo gde smo grešili. Moramo više da treniramo i čekamo svoju šansu", dodao je on. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 19.07.2015
08:02

Hoćete li malo u rudnik da vidiš šta su uslovi za rad i za koje novce ljudi rade