Milovanović napustio Radnički

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 02.09.2015.
12:26
Izvor: Sportske.net

Serija od tri vezana poraza na startu Prve lige Srbije i očajno stanje u kojem se nalazi kragujevački Radnički 1923 primorali su dosadašnjeg trenera Neška Milovanovića da podnese ostavku.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Doskorašnji superligaš iz Kragujevca katastrofalno je otvorio novu sezonu u Prvoj ligi Srbije ostvarivši tri vezana poraza na isto toliko odigranih utakmica što ne treba da čudi ako se u obzir uzme trenutka situacija na "Čika Dači".

Takve okolnosti naterale su dosadašnjeg trenera Neška Milovanovića da podnese ostavku koju je Upravni odbor prihvatio na sednici održanoj u utorak uveče.

Bivši fudbaler Radničkog 1923 očigledno više nije mogao da se bori sa vetrenjačama iako je od dolaska na klupu voljenog kluba pokazivao veliki entuzijazam u radu i trudio se da pomogne kragujevačkom prvoligašu.

Najveći uspeh pod vođstvom Neška Milovanovića fudbaleri Radničkog 1923 ostvarili su u završnici prethodne sezone kada su savladali Crvenu zvezdu na stadionu "Rajko Mitić" i očitali crveno-belima lekciju na temu kako se bori za klupski dres.

Do izbora novog šefa stručnog štaba Radnički 1923 vodiće Darko Milisavljević i Milan Živković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke