Milovanović: "Idemo na pobedu u Humskoj!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.04.2015.
16:51
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Trener fudbalera kragujevačkog Radničkog 1923 Neško Milovanović kazao je da će ekipa i pored očajnih uslova u kojima radi pokušati da iznenadi Partizan i osvoji sva tri boda u Humskoj.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Za vikend će biti nastavljeno takmičenje u Jelen Superligi utakmicama 21. kola među kojima je i ona između prvoplasirane i poslednjeplasirane ekipe na tabeli.

"Fenjeraš" iz Kragujevca odlazi u goste ekipi Partizana a taj meč za Radnički 1923 dolazi posle javnog istupa fudbalera koji su "otvorili dušu" objasnili da se klub nalazi pred gašenjem.

"Pored svih problema koje imamo u klubu, neisplaćenih zarada igračima, stručnom štabu, radnoj zajednici – nemam nijednu lošu reč da kažem za igrače" počeo je svoje izlaganje trener Radničkog 1923 Neško Milovanović.

Fudbaleri su se u pomenutom saopštenju dotakli svih gorućih pitanja a trener im je dao punu podršku i objasnio da nijednog trenutka u njihovom pristupu radu nije primetio revolt zbog situacije u kojoj se nalaze.

"Verovatno ljudi ne razumeju šta znači sport, šta znači fudbal u Srbiji. Moji igrači znaju, svesni su značaja utakmice. Mogu da ih pohvalim i budem ponosan što i pored malog broja bodova, odrađuju bez ijednog dinara ovih pet meseci od kada sam ja na čelu struke" istakao je Milovanović.

Osvrnuvši se na predstojeći duel sa Partizanom trener kragujevačkog superligaša istakao je da će njegova ekipa u Humskoj pokušatio da osvoji sva tri boda.

"Jeste Partizan šampion i kvalitetan, ali mi sigurno ne idemo sa belom zastavom. Pokušaćemo da osvojimo sva tri boda ako je moguće. Možda je to preambiciozno sa moje strane, ali ja sam rođeni pobednik" rekao je trener Radničkog.

Milovanović se osvrnuo i na činjenicu da će baš u duelu sa Radničkim debitovati novi trener crno-belih Zoran Milinković.

"Sigurno je da promena šefa struke uvek utiče pozitivno na ekipu, tako se desilo i u mom slučaju kada sam došao u Radnički" konstatovao je Milovanović.

Što se sastava ekipe tiče, Neško Milovanović neće moći da računa na Vladimira Jašića, zbog parnih kartona i mladog Stefana Andrića, koji je povređen.

Utakmica 21. kola između Partizana i Radničkog 1923 zakazana je za subotu, 4. april, i počeće u 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke