Milovanović hvali Lalata i Vojvodinu ali želi bod na "Karađorđu"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.11.2016.
20:03
Izvor: Sportske.net, fk-radnik.com

Neretko treneri srpskih klubova u najavi utakmica sa Vojvodinom obasipaju komplimentima tim Nenada Lalatovića, pa tako ni Neško Milovanović nije napravio izuzetak.

fk-radnik.com
fk-radnik.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina izgubio je korak za vodećom Crvenom zvezdom i ispustio bodovnu prednostu odnosu na Partizan posle tri prvenstvena poraza, ali treneri domaćih klubova i pored toga imaju sjajno mišljenje o timu Nenada Lalatovića.

Strateg surduličkog Radnika Neško Milovanović govorio je u najavi meča sa Vojvodinom o tome kako je Nenad Lalatović usadio Vojvodini pobednički mentalitet koji joj je nedostajao ranijih godina.

"Mislim da Vojvodina igra najlepši i najbolji fudbal u Srbiji. Naravno, igra po notama Nenada Lalatovića, koga ja ga poznajem jako dobro i kao igrača i kao čoveka. Vojvodina je tim koji se razlikuje po tome što im je Lalatović, koji je inače bio u velikim klubovima u zemlji, poput Zvezde, 'usadio' mentalitet odličnih igara i mentalitet pobede i zna kako da dođe do pobede" kaže šef struke Radnika, Neško Milovanović.

Fudbaleri Radnika odlaze u goste Vojvodini posle poraza od Partizana, dok su Novosađani kapitulirali u Nišu.

"Kakva će utakmica biti u Novom Sadu to ne bih da pričam, to ostavljam za svlačionicu. Mi tamo idemo da se nadigravamo. Idemo da se vratimo neporaženi i da se na miru spremamo narednih petnaestak dana za utakmicu protiv Javora" kaže Milovanović.

Po rečima trenera Radnika, osim Milinkovića, Merdovića i Pejčića koji se žale na povrede i zbog kartona Milovanovića, svi ostali u timu su spremni pa i oni kojima se ređe ukazivala prilika za to i koji imaju manju minutažu na terenu.

Utakmica Vojvodina - Radnik igra se u petak od 17 časova, a direktan prenos obezbeđen je na prvom kanalu TV Arena Sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke