Milovanović: "Disciplina i agresivnost preduslov za dobar rezultat"

Autor: Beta Beta
petak 29.07.2016.
14:05
Izvor: Beta

Trener fudbalera Mladosti Nenad Milovanović rekao je danas da su disciplina i agresivnost preduslov za dobar rezultat u predstojećoj utakmici protiv Borca.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

"Ne bih ništa menjao što se tiče pristupa i odnosa od prošle utakmice. Disciplina i agresivnost kao u utakmici protiv Rada, brz protok lopte i dobro kretanje igrača bez lopte što bi bio preduslov za dobar rezultat protiv Borca", rekao je Milovanović na konferenciji za novinare.

Mladost je sezonu počela pobedom nad Radom, a u drugom kolu Super lige Srbije gostovaće Borcu u Čačku.

Milovanović je ocenio da su derbiji moravičkog okruga uvek bili neizvesni i da ih odlučuje jedan dobar potez ili detalj.

On je naveo da se Mladost i Borac dobro poznaju.

"Ekipe se veoma dobro poznaju. Očekujem jedan veoma disciplinovan Borac, agresivnost do fanatizma i sigurno nam neće biti lako da se suprotstavimo tome", kazao je Milovanović.

Mladost je u prvom kolu morala da napravi tri prinudne izmene zbog povreda Aleksandra Pejovića, Nikole Zvrka i Ivana Miloševića i njihov nastup je neizvestan.

"Ne tražim alibi, onih 11 koji izadju na teren u tom trenutku su najbolji i moraju da odgovore zahtevima", rekao je Milovanović.

Fudbaler Mladosti Siniša Saničanin rekao je da očekuje nastavak uspešne serije, ali da njegov tim čeka veoma teška utakmica.

"To je lokalni derbi i nikad se ne zna kakav će rezultat da bude. Ko bude odigrao disciplinovanije i agresivnije doći će do pozitivnog rezultata. Naravno, očekujem da ćemo do tog pozitivnog rezultata doći mi jer smo u predhodnoj utakmici osvojili tri boda i očekujem da nastavimo taj pobednički niz", rekao je Saničanin.

Utakmica će se igrati sutra od 20.00 na stadionu u Čačku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke