Milošević: "Pobeda u Albaniji bila bi prekretnica!"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 05.10.2015.
13:44
Izvor: Beta

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Savo Milošević rekao je danas da bi pobeda protiv Albanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo bila prekretnica u igri i rezultatima reprezentacije.

BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DR
BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DR

Povezane vesti

Srbija će gostovati u Albaniji u Elbasanu, u pretposlednjoj utakmici u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. u Francuskoj.

"Pobeda protiv Albanije bi, u svakom slučaju, mogla da bude prekretnica u igri i rezultatima ove ekipe. Sigurno bi dala veliki podsticaj za ono što nas čeka, a to je priprema za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo", rekao je Milošević novinarima u Beogradu.

Prema rečima Miloševića, pobeda nad Albanijom ne donosi mnogo, jer je Srbija odavno izgubila šansu za plasman, ali da bi mnogo značila.

"Jedna utakmica to ne sme niti da izbriše, niti da promeni. Ne mogu se zaceliti sve rane, ne želim da kažem kako bi jedna pobeda izbrisala sve. Ono što je bilo loše, moramo da prepoznamo i sve probleme koje smo videli, a zbog kojih nismo išli na velika takmičenja, moraćemo da ispravimo", kazao je Milošević.

Kada je reč o tenzijama pred utakmicu, Milošević je ocenio da je "visok napon samo u javnosti".

"Selektor i igrači treba da se koncentrišu na ono što je njihov posao i da probaju da ne obraćaju pažnju na te vanfudbalske faktore. Sve drugo ne možemo da izbegnemo, ali fokus mora da bude na igri", istakao je Milošević.

Prvi susret dve ekipe u Beogradu su obeležili incidenti, utakmica je prekinuta i kasnije registrovana službenim rezultatom 3:0 za Albaniju.

Milošević je rekao da ne očekuje probleme u Albaniji.

"Boravak u Albaniji je praktično 24 sata i biće posvećen jednoj stvari, a to je igra na terenu. Da, biće neprijateljski nastrojenih ljudi, ali zaista ne očekujem nikakve probleme. Bilo je mnogo sastanaka, sve će biti preduzeto da prođe bez velikih problema. Osim velike tenzije, ne očekujem ništa drugo", rekao je Milošević.

Utakmica u Elbasanu igra se u četvrtak od 20.45. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
РЕВОЛТ
Monday, 05.10.2015
18:11

Jojic je dosta slabije igrao u poslednje vreme, a i nagomilan je broj igraca na toj poziciji. Nije se proslavio ni na EP za mlade, promenio je i klub, a u Borusiji nije ni igrao. Sad je Zeka medju Jarcevima:-D

avatar
Reus
Monday, 05.10.2015
15:30

Ljudi da se ne lazemo,nemamo ni trenera nemamo ni tim,kiksare u odbrani,gomila zadnjih veznih,veciti talenti napred,plus je nacionalisticki naboj veci kod njih definitivno...male su sanse da cemo nesto uraditi.

avatar
РЕВОЛТ
Monday, 05.10.2015
15:04

Pozovite Djurdjica! Stojkovic- Ivanovic, Spajic, D. Tosic, Kolarov- Zivkovic, Milinkovic-Savic, Brasanac, Sulejmani- Ljajic, Mitrovic. Rajkovic, Tomovic, Z. Tosic, Gudelj, Milivojevic/Fejsa, Tadic, Skuletic. Tri-cetiri dileme su D. Tosic ili Tomovic, Milinkovic-Savic ili Gudelj i Brasanac ili Milivojevic, eventualno i da li Tadic sad cak pre Ljajica.

avatar
РЕВОЛТ
Monday, 05.10.2015
16:38

Pozvan je Katai.

avatar
Monday, 05.10.2015
16:49