Milošević: "Još će nas ovi momci radovati"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.06.2015.
19:13
Izvor: Sportske.net

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije zadužen za reprezentativne selekcije Savo Milošević poručio je da će se nacija tek radovati uspesima članova omladinske reprezentacije.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Omladinska reprezentacija Srbije ostvarila je u sredu istorijski uspeh plasmanom u finale Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina a potpredsednik FSS Savo Milošević nije mogao da sakrije osmeh sa lica nakon novog trijumfa "Orlića".

Komentarišući pobedu Srbije nad selekcijom Malija Savo Milošević je poručio da narod u Srbiji još uvek nije svestan kakav su uspeh ostvarili izabranici Veljka Paunovića od kojih tek treba očekivati velike stvari.

"Mislim da niko od nas još uvek nije svestan koliki je ovo uspeh, plasirati se u finale Prvenstva sveta, za mene je to nešto čarobno, nešto veličanstveno. Ali verujte mi, ovi momci još nisu završili posao, još će oni nas radovati" rekao je Milošević.

Bivši reprezentativac Jugoslavije ocenio je da će finale sa Brazilom biti prava poslastica te da će ljubitelji fudbala moći da uživaju u duelu dve sjajne ekipe.

"Izuzetno mi je drago da nam je protivnik u finalu Brazil, ima li šta lepše od toga. Mali je bio izuzetan protivnik, opet smo morali da igramo produžetke. Zaista ne znam odakle našim momcima toliko snage i volje. Oni su heroji srpskog fudbala i neka se naš narod raduje što ih ima" zaključio je Milošević.

Finale Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina zakazano je za subotu od 07.00 po srednjeevropskom vremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 67
Wednesday, 17.06.2015
20:09

Savo za predsednika FSS, a Paun za selektora A reprezentacije!

avatar
iskusna vezara
Thursday, 18.06.2015
15:34

paun moze.. savo nikako, on se pokazao kolika je ljudina, po principu pljuni pa polizi, kad se prodao tomislavu za fotelju u fss

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Friday, 19.06.2015
16:30

Taj Savo radi najbolje posao za koji je zaduzen... REZULTATI GOVORE O NJEMU!!!