Miloš Ostojić pauzira još tri meseca!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.11.2014.
19:40
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbalski klub Partizan potvrdio je tokom dana da će mladi defanzivac Miloš Ostojić odsustvovati sa terena još najmanje tri meseca.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Neverovatno je koliko Miloš Ostojić nema sreće kada su povrede u pitanju, odnosno koliko ga je pehova pogodilo u prethodnom periodu.

Taman kada su lekari pomislili da bi Ostojić uskoro mogao na teren, ispostavilo se da situacija sa povredom stopala nije tako dobra i da mladog defanzivca čeka nova pauza.

"Posle pregleda koje je obavio prof. dr Ömer Taşer, potvrđeno je da Ostojić ima stres fakturu leve tidije (stopala), zbog koje će morati da odsustvuje sa terena još 2-3 meseca" navodi se na sajtu Partizana.

To znači da će Miloš Ostojić najveći deo tekuće sezone provesti van terena i pitanje je da li će biti u stanju da se tokom proleća nametne Marku Nikoliću imajući u vidu da će propustiti letnje i zimske pripreme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ivan
Saturday, 08.11.2014
12:04

On decko pola karijeje je proveo povredjen.

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Friday, 07.11.2014
22:14

sto brzi oporavak ostoja

avatar
Friday, 07.11.2014
22:08

Zao mi je sto je povredjen i zelim mu brz oporavak ali mi je drago sto ga bar jos tri meseca necu videti u prvom timu. Znam, brzo to prodje ali opet, bolje ista nego nista.

avatar
mileta
Friday, 07.11.2014
21:47

Ne mora ni da se vraca na teren.I onako od njega nije bilo nikakve vajde.