Miloš Ninković - Heroj tribine se vraća!?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 12.08.2014.
10:46
Izvor: Sportske.net, Sport

Miloš Ninković, fudbaler Crvene Zvezde prethodne sezone, mogao bi da postigne dogovor sa Zvezdanom Terzićem i da naredne sezone nastupa za ovaj tim.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nenad Milijaš će najverovatnije napustiti klub i otići u tursku drugu ligu u ekipu Manise, a Zvezdan Terzić će pokušati da pronađe zamenu za svog kapitena. Milijaš će odigrati još dva meča, a nakon utakmice sa Vojvodinom će napustiti ekipu.

Njegovo mesto u timu zauzeće Danijel Avramovski ili Miloš Bosančić, neko od novajlija, naravno, kada budu imali pravo nastupa.

Miloš Ninković je viđen na utakmici protiv Radničkog iz Niša, a kako prenosi dnevni list Sport, Zvezdan Terzić je poslao ponudu da se Ninković vrati i potpiše novi ugovor!

Uputili smo poziv Milošu Ninkoviću da se vrati pošto nije pronašao ekipu za nastavak igranja, a da prvi korak bude da počne da trenira sa nama. On trenutno održava formu sa OFK Beogradom i sačekaćemo njegovu konačnu odluku.“, istakao je Zvezdan Terzić.

U klub se već vratio Nejc Pečnik nakon što je raskinuo ugovor prošle sezone, a u prvom meču protiv Radničkog iz Niša videlo se da je mnogo značio ekipi, naročito na psihološkom planu. Povratak Miloša Ninkovića bi značio mnogo Crvenoj Zvezdi, čega je svestan i Zvezdan Terzić.

Što se tiče pojačanja u samom napadu, Terzić je napomenuo da je potrebno dovesti još jednog iskusnog poput Zlatka Dedića, ali ukoliko se to ne učini da ekipa ima dovoljno napadača koji mogu da odgovore zahtevima. Juče je u izjavi pohvalio mladog Luku Jovića, rekavši da je on novi Falkao.

„Interesovanje za njega postoji i on je upoznat sa time. Nismo imali direktne konktakte sa njim, a treba uvideti da li se zahtevi igrača uklapaju u naš maksimum što možemo da mu damo za godišnju platu u iznosu od 120 hiljada evra. Ukoliko ne, okrećemo se novim rešenjima.“, završio je Zvezdan Terzić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke