Milojević: "Znamo svoj put, znamo svoj cilj"

Autor: Pavle Knežević
subota 22.07.2017.
12:34
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde želi da njegov tim od početka prvenstva pokaže šta želi u novoj sezoni i da su najviše ambicije opravdane.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da su očekivanja u domaćem prvenstvu uvek najviša za Crvenu zvezdu, kao i da sutra protiv niškog Radničkog želi da njegov tim od samog početka utakmice nametne ritam i pokaže šta želi od sezone.

"Početak je prvenstva, očekivanja su uvek velika, kao i svake godine. Ciljevi su maksimalni. Mi stvari gledamo iz utamice u utakmicu. Završili smo evropsku u četvrtak i apsolutno smo se okrenuli Radničkom. U glavama mojih igrača je samo Radnički i želim da tako bude. Hoću da od početka nametnemo naš ritam i pokažemo šta je to što mi želimo od daljeg toka prvenstva", rekao je Milojević novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Milojević je kazao da poštuje rivala, iako je promenio sastav u odnosu na prošlu sezonu.

"Radnički je pretrpeo promene u igračkom kadru, ali sa velikim ambicijama, što su pokazali dovođenjem iskusnog austrijskog trenera (Peter Pakult). Radnički poslednjih godina ima velike ambicije. Prošle godine igrao u plej-ofu i do poslednjeg kola se borio za Evropu...Ali, ipak smo mi ti koji će se pitati na 'Marakani'", rekao je Milojević.

Sastav ekipe se još ne zna. U timu nema ozbiljnijih problema sa povredama, a trener još nije odlučio koja četiri stranca biti registrovana za Super ligu.

Zvezda je u petak dovela Nemanja Radonjića, Milana Rodića i Milana Borjana, dok je Filip Manojlović otišao u Hetafe. Za sada se ne zna da li će oni biti sutra u protokolu.

"Videćemo danas što se tiče pojačanja. Sigurno je da jedini igrač na koga neću računati od četvrtka je Manojlović. Ove nove igrače nisam još ni upoznao, tako da ću tek posle današnjeg treninga znati za sutra", rekao je Milojević.

Novinari su pitali trenera da li će kalkulisati oko sastava, a trener je rekao da će to zavisiti od situacije.

Jedna od tradicija na "Rajku" jeste da Zvezda u prvom kolu često ume da izgubi bodove, to jest da ne pobedi, tako da su novinari pitali trenera da li je razmišljao o toj tradiciji.

"To jeste neka tradicija, ali svaka tradicija postoji da bi se rušila. Ne smemo da se vodimo time. Mi ćemo da uradimo sve što je do nas da pobedimo. Ovo je novo prvenstvo, sve je novo i ne razmišljamo o istoriji", rekao je Milojević.

Utakmica prvog kola Super lige Srbije Crvena zvezda - Radnički Niš igra se sutra od 19.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke