Milojević: "Zadovoljan sam odnosom prema igri"

Autor: Pavle Knežević
četvrtak 29.06.2017.
23:21
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde rekao je da je zadovoljan odnosom njegovih igrača prema igri u utakmici u kojoj je pobedio Florijanu, iako nije blistao

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je zadovoljan odnosom tima u večerašnjoj pobedi nad Florijanom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a pohvalio je i protivnika.

"Tražili smo taj momenat, taj gol, koji je došao u najboljem mogućem trenutku, na kraju prvog poluvremena. Crveni karton nam je takođe omogućio da lakše kontrolišemo drugo poluvreme. Mogu da budem zadovoljan odnosom prema igri. Meni smo mi sami bili najveća nepoznanica i dosta smo igrali onako kako smo dogovorili. Ispunilo se što smo želeli", rekao je Milojević novinarima posle meča.

Zvezda je večeras pobedila 3:0, a celo drugo poluvreme imao je igrača više.

"Moram da pohvalim i publiku, želimo da imamo taj vetar u leđa. Trudićemo se da dajemo sve od sebe na terenu. Moramo da se borimo uvek, a neke stvari ponekad nisu kako treba na terenu, ali u ovom trenutku moram da budem zadovoljan odnosom", rekao je Milojević.

On je pohvalio igru Florijane, rekavši da se potvrdilo da je to disciplinovana ekipa. Novinari su pitali trenera kako je zadovoljan igrom Ričmonda Boaćija, strelca dva gola.

"Ja sam zadovoljan svim igračima. Ne bih da pričam pojedinačno. Da bi napadač nešto uradio, mora ceo tim da radi za to. Generalno sam zadovoljan celim timom, još se upoznajemo. Zadovoljan sam odgovorom koji su pružili na terenu. On je bitan igrač, kao što su nam bitni svi ostali. Moram još jednom da ponovim da sam zadovoljan svim igračima. Meni su svi jednaki i ne bih nešto posebno izdvajao", rekao je Milojević.

Trener Florijane Đovani Tedesko kazao je da je Zvezda zasluženo pobedila.

"Ovo je apsolutno zaslužena pobeda Crvene zvezde. Sve što smo videli tokom 90 minuta govori u prilog tome. Zvezda ima bogatu istoriju tako da smo mi od početka očekivali poteškoće. Voleo bih da smo i mi i oni igrali sa po 11 igrača. Svakako bismo izgubili, ali bi rezultat možda bio drugačiji. Sada je svakako teže", rekao je Tedesko.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 30.06.2017
19:11

Milojevicu rezultat je nerealan jer Zvezda je igrala ocajno i bledo i sva sreca da da se sve dobro zavrsilo po nas s obzirom kako smo lose igrali.

avatar
Radovan Filipovic
Friday, 30.06.2017
08:00

Milojević je jedan gospodin čovek. Srećno u nastavku!

avatar
zico
Thursday, 29.06.2017
23:58

slabo slabo..da ne uspes da napravis visak sa igracom vise..pa ne igras protiv bajerna....