Milojević: "Voleo bih da možemo da razigramo sve igrače"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.09.2017.
20:01
Izvor: Sportske.net, Beta

Strateg Crvene zvezde rekao je da je zadovoljan pobedom u Čačku i da mu je žao što nema još prostora da razigra pojedine igrače koji ni danas nisu igrali.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa na današnjem meču protiv Borca na vreme postigla i gol i da je nakon toga sve bilo lakše za crveno-bele.

"Postojala je potreba za odmaranjem određenog broja igrača usled velikog broja utakmica. Postoji i veliki broj igrača koji zaslužuje da igra, ali na terenu ima mesta samo za jedanaestoricu. Večeras su igrali ovi igrači, a voleo bih da imam mogućnost i da sve ostale razigramo. Uspeli smo da pobedimo bez primljenog gola i okrećemo se narednim izazovima", rekao je rekao je Milojević.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u Čačku ekipu Borca sa 2:0 u zaostalom meču šestog kola Super lige Srbije.

"Borac je ekipa koja ume dobro da se brani, to su pokazali i protiv Rada. Imaju mladog, perspektivnog trenera. Srećom po nas, uspeli smo da na vreme probijemo njihovu odbranu i posle je bilo lakše", rekao je trener Zvezde.

Zvezda je prva na tabeli domaćeg šampionata sa 25 bodova, ima tri boda više od drugoplasirane Vojvodine, ali i meč manje. Čačanska ekipa je poslednja sa četiri osvojena boda.

Crvena zvezda u narednom kolu dočekuje Vojvodinu, dok Borac ide u goste Čukaričkom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 20.09.2017
20:18

Ko ti brani razigravanje. Zakazi prijateljsku, pa koliko ti sati treba, toliko i igraj. Ne mora da traje 90 min. Moze manje a i vise. Za 4h razigras 40 igraca.

avatar
LoleRava
Thursday, 21.09.2017
03:04

Mozda nekad i shvatis da je izuzetno velika razlika izmedju takmicarske i prijateljske utakmice pa ne pises vise ovakve besmislice.