Milojević: "Spremamo se kao za svaku drugu utakmicu"

Autor: Pavle Knežević
subota 26.08.2017.
12:33
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde svestan je svega što nosi derbi, ali to ne menja ništa u pripremi meča. Odgovorio je i na pitanje da li će zabraniti svojim igračima da skidaju dresove posle gola.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević svestan je svega štodonosi "večiti" derbi, ali je rekao da se ekipa sprema za tuutakmicu kao i za sve ostale. Pričao je i o žutim kartonima zbogskidanja dresova.

"Vraćamo se domaćem prvenstvu i, kako je hteo raspored, 'večitim' derbijem. Pripremamo se kao i za svaku utakmicu do sada. Zvezdaška javnost daje značaj više derbiju i ona jeste značajna. Partizan je konkurent i večiti rival i to daje veću draž i značaj utakmici, ali mi ćemo se spremiti kao i za ostale", rekao je Milojević novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Zvezda je u četvrtak izborila plasman u grupnu fazu Lige Evropa, isto kao i Partizan, tako da derbi dolazi tri dana posle velikog emotivnog pražnjenja za obe ekipe.

"Ovo su najlepše utakmice, Partizan je takođe u Evropi. Mislim da će biti dobra utakmica. Što se tiče psihološkog pražnjenja, to je sastavni deo sporta. Psihologija tu igra veliku ulogu, morate brzo da se spremite za sledeća iskušenja. Nema mnogo vremena da se razmišlja o tome, mnogo utakmica, mnogo zadataka...moramo da se nosimo sa tim", rekao je Milojević.

Oba tima igraju atraktivno, ali niko ne očekuje lepu utakmicu u derbiju.

"Retki su derbiji gde se vidi fascinantno lep fudbal. To su utakmice koje su obično tvrde, ali to je jednostavno tako. Videćemo kako će to izgledati pa ćemo pričati posle utakmice", kratko je prokomentarisao trener.

Zvezda je protiv Krasnodara postigla dva gola i oba strelca su posle pogodaka skidala dresove u slavlju i zbog toga dobila žute kartone. Hoće li im trener zabraniti to rade u derbiju?

"Protiv Partizana? Nikad! Neka svi poskidaju dresove, samo da daju golove. Možda za neku drugu utakmicu", kratko je rekao Milojević.

O euforiji navijača i velikim očekivanja.

"Navijači i treba da dođu sa euforijom. Mi živimo za to da oni dođu da nas podrže. U svakoj pobedi svi imaju svoj deo kolača, a oni imaju veliki udeo. Mislim da će nam biti vetar u leđa. Po ko zna koji put ponavljam, na nama je da izađemo, borimo se i damo sve od sebe, ostalo će doći", rekao je Milojević.

Milan Rodić je protiv Krasnodara je zgažen na prst koji je bio slomljen, ali je trener rekao da je on dobro i da stanje nije pogoršano. Posle treninga će se znati ko će od igrača biti spreman, ali je Milojevi naglasio da su svi registrovani igrači u konkurenciji za tim, uključujući i Bainovića i Krstičića.

"Večiti" derbi se igra od 19 sati. Prodaja ulaznica za sada ide dobro, ali u Zvezdi ocenjuju da stadion neće biti sasvim pun.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 26.08.2017
18:58

Bravo, sam si ojacao moj komentar. Video si sta je Ronaldo napravio sa skidanjem dresa protiv Barse...... bez potrebe....

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Saturday, 26.08.2017
14:32

Mloje ti si kralj srpskog fudbala i veliki Gospodin. Miloje ja verujem u tebe da ces protiv partizana pripremiti pravu taktiku koju ce oni tesko da prezive, ali moj savet je da igras na sacekusu i da ih dotuces sa brzim kontrama preko Srnica i Radonjica. Nemoj dozvoliti da oni igraju na kontre jer samo to znaju da rade. Prepusti im teren i samo na kontranapade. Zivela Zvezda, nasa majka Srbija i srpska dijaspora.

avatar
Kladionicar
Saturday, 26.08.2017
18:27

Nema potrebe da igramo na kontru, samo da ih jurimo presingom po celom terenu kao sto smo radili u Evropi i nemaju sanse.

avatar
Saturday, 26.08.2017
13:10

Uzasnut sam ovakvim stavom, Zvezdinog trenera. Takve i slicne gluposti mozaju biti zabranjene i strogo sankcionisane klupskim pravilnikom, pa i ugovorima sa igracima. Potez Kange protiv ludogoreca i slicni primeri sve objasnjavaju.

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 26.08.2017
13:34

Druze,Ronaldo i Mesi skinu dres

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Sunday, 27.08.2017
13:23

Nadam se da ces biti jos uzasnutiji posle derbija.