Milojević sleteo u Beograd i poslao poruku "Delijama"!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.06.2017.
23:14
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Prvi kandidat za klupu Crvene zvezde doputovao je u petak u Beograd i poručio da za vikend nastavlja pregovore sa Zvezdanom Terzićem.

Epa/Krugfoto
Epa/Krugfoto

Povezane vesti

Ukoliko sve bude išlo po planu, a deluje da hoće, fudbalski klub Crvena zvezda trebalo bi da dobije novog trenera do kraja nedelje.

Dosadašnji strateg Panioniosa Vladan Milojević (47) večeras je doputovao u Beograd i po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla" za "Večernje Novosti" izjavio da sledi nastavak pregovora sa Zvezdanom Terzićem.

"To u Atini je bilo samo upoznavanje. Terzić mi je pričao o projektima i ambicijama Crvene zvezde. Pregovore ćemo nastaviti za vikend" kazao je Milojević.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić boravio je sredinom nedelje u Atini kako bi Vladanu Milojeviću predočio planove vezane za moguću saradnju i deluje da će sve biti okončano potpisivanjem ugovora.

"Trenersku karijeru počeo sam u Crvenoj zvezdi i bila bi mi čast da postanem trener prvog tima. Ipak, ne bih dalje pričam na tu temu, budite strpljivi još neko vreme" poručio je Milojević.

Ukoliko za vikend ne bude preokreta Vladan Milojević će preuzeti Crvenu zvezdu, a potom sledi teži deo posla jer je neophodna kompletna rekonstrukcija tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sef9
Saturday, 03.06.2017
16:42

dobar trener samo da ne dozvoli drugima da mu sastavljaju tim

avatar
Real/Partizan
Saturday, 03.06.2017
10:23

Porucio dajte nam penala kao prethodne sezone pa da uprkos nadanjima drzave i cele sudijske komisije opet zavrsimo drugi, dajte zvezdi penala..

avatar
indija durot
Saturday, 03.06.2017
08:40

Covek nam je oziveo omladinsku skolu pre par godina,zna da radi sa mladim igracima a to je ono sto zvezzdu spasava,forsiranje svoje dece i kupovina najvecih talenata po zemlji..Postavlja se samo pitanje dal ovi sto vode zvezdu zele da je spasu ili pak da je ocerupaju do kraja

avatar
gosfkcz
Saturday, 03.06.2017
07:51

Ima potencijal, medjutim ako mu obezbede pojacanja kao Lalatovicu dzebe sve. U svakom slucaju drago mi je da ce nas voditi mladi strucnjak a ne Pizon, Petkovic ili tako neko.

avatar
Taribo West
Saturday, 03.06.2017
02:13

Oper dvoličnost i licemerstvo Terzino koji je rekao da će predložiti ostanak Đurovskog...

avatar
HEJ PJANO21
Saturday, 03.06.2017
00:48

Trebaju nam 2 štopera, desni bek, a ako bi se rešili bar petorice beskorisnih napadača, onda i jednog vrhuskog špica treba dovesti. Ovaj Boaći nije nikakav igrač za evropu.