Milojević se ne plaši Rusa, evo kako Zvezda dobija snagu koju nema ni jedan protivnik!

Autor: Darko Mitrović
petak 04.08.2017.
14:21
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Šef struke crveno-belih poštuje narednog rivala, ali veruje u svoj tim i u plasman u Ligu Evrope.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Crvena zvezda je danas saznala ime poslednjeg rivala na putu ka plasmanu u Ligu Evrope. Biće to ruski Krasnodar, sa doskorašnjim fudbalerom crveno-belih Mihailom Ristićem.

Još uvek nije definitivno potvrđeno ko će biti domaćin u prvom meču, ali bez obzira, trener Crvene zvezde Vladan Milojević smatra da njegov tim ima kvalitet da se ozbiljno suprotstavi ruskoj ekipi.

''Dobili smo veoma kvalitetnog rivala. Jasno je da smo mogli lakše da prođemo, ali nema potrebe više se obazirati na to. Krasnodar je tim koji raste iz sezone u sezonu u veoma jakom ruskom prvenstvu i to već samo po sebi dovoljno govori.

Ali, mi smo pokazali da imamo kvalitet i da rastemo kao celina iz meča u meč, što je najvažnije, i zato verujem da imamo dosta razloga da budemo pozitivni'',
izjavio je Milojević.
 
On posebno ističe značaj podrške sa tribina i nema sumnje da će posle sjajnih partija protiv Sparte, ''Marakana'' ovog puta biti ispunjena do poslednjeg mesta.
 
''Ono što je najvažnije u ovom dvomeču je da Marakana bude puna i da nas navijači podrže svom snagom. Jer kada je tako, a videlo se i u Pragu, dobijamo snagu koju nema ni jedan protivnik. Zato nam treba pun stadion i velika podrška'', rekao je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Stanojevic
Friday, 04.08.2017
16:56

Звезда прво игра у гостима ово је историска шанса за успех да се прекине лоши резултати против Руских клубова у то рачунам и за време СФРЈ

avatar
kowalski11070
Friday, 04.08.2017
16:31
avatar
iskusna vezara
Friday, 04.08.2017
15:50

gledao sam krasnodar protiv spartaka.. odlicna ekipa.. napad im je strasan, u odbrani su kako tako.. bas im je falio smolov, koji bi neku sansu realizovao.. kazu da je povredjen, ne znam na koliki vremenski period...a spominje se i neki transfer...trazi ga bas spartak... bice vraski tesko protiv rusa, nisu neko ime, ali su paklena ekipa.. igraju u mnogo jacem prvenstvu od nas, ulazu ozbiljne novce , pogledajte kakav stadion ljudi imaju,. infrastruktura, trenazni centar.. ekipa im igra na okupu par godina.. jako jako nezgodan protivnik.. ali polako, videcemo.. i sparta je bila na papiru daleko ispred nas, pa ih rutinski izbacismo.. ako smo vec morali da ih izvucemo bolje sad sa milojem na klupi nego da je tu mojkovacki grof ili bosko.. da se mi dobro spremimo i pobijemo sa njima, pa sta nam bog da

avatar
CZYNWA
Friday, 04.08.2017
15:31

Nemamo se cega bojati, osnovni cilj je ispunjen, a LE nije realna, ali nije ni nemoguca. Samo neka oni izginu na terenu, pa i ako ispanemo nije strasno.

avatar
Zvezdino dete
Friday, 04.08.2017
15:27

Sad ouna Marakana nisu oni nista bolji od ludogoreca prosle godine a zvezda od prosle godine ima mnogoooooo bolji timm

avatar
gorango
Friday, 04.08.2017
16:31

Druze ludogorac je smesan u odnosu na njih, zvezdas sam i navijacu svim srcem naravno ali nije ti realna konstatacija.

avatar
Gvozdeni puk
Friday, 04.08.2017
14:56

Konacno jedan nas trener koji ne place nakon zreba vec obecava hrabru igru bez obzira na veci kvalitet rivala,e upravo sa ovakvim stavom treba ulaziti u svaku utakmicu bez obzira na protivnika i to na kraju mora da donese rezultat.

avatar
Radovan Filipovic
Friday, 04.08.2017
14:55

Biće puna Marakana, Miloje, ne brini se ništa! Dolazimooo!

avatar
Vidicnemanja
Friday, 04.08.2017
14:45

Jedino jedno desetak navijaca da sidju i igraju uz igrace zvezde.Tesko je kad neko poleti visoko i ne ume da se proceni.Samo zalepis kangu i boacija i od zvezde nema ni traga ni glasa.A i oni ce da igraju dok pocnu da im duguju plate.Tako i prosle sezone bese kanga na pocetku ura,ura.Kad,ono,medjutim

avatar
Ponos Srbije
Friday, 04.08.2017
15:33

Ugazice vas Nikolic 😂

avatar
gmarkovic
Friday, 04.08.2017
16:40

Nemoj se brukati. Izbacice vas ovaj tuzni Videoton. Mada je za vas Videoton jaci duplo od Krasnodara.

avatar
vlajdzo
Friday, 04.08.2017
14:32

Tako je Miloje...ista prica bila za Spartu pre nego sto smo krocili na teren..ii sta je bilo..dobro , ne treba ih porediti..ali nisu bauk..ii daj boze da se promene termini ..i da tamo igramo prvu..bilo bi top..imaju kinti i lep tim..al mozemo ovakom igrom sa njima..

avatar
gosfkcz
Friday, 04.08.2017
14:28

Bice onoliko koliko dozvoli UEFA.