Milojević: "Šanse i dalje 50-50"

Autor: Beta Beta
sreda 08.07.2015.
14:59
Izvor: Beta

Strateg Čukaričkog Vladan Milojević poručio je da njegov tim nije završio posao oko plasmana u drugo kolo kvalifikacija za LE i da u revanšu sa ekipom Domžala oba tima imaju podjednake šanse za prolaz u narednu rundu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da njegova ekipa mora da zaboravi prvi meč protiv Domžala u kvalifikacijama za Ligu Evrope i istakao da su šanse za prolazak u narednu rundu i dalje 50-50. 

"Šanse za prolazak i jedne i druge ekipe su i dalje 50-50. Mi apsolutno treba da zaboravimo rezultat iz Slovenije. Poštujemo Domžale, ali nemamo razlog da ih se plašimo, kao i nijedne druge ekipe. Daćemo sve od sebe i pokušaćemo da izborimo prolaz u drugi krug", rekao je Milojević.

Čukarički je prošle nedelje u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope pobedio na gostovanju Domžale sa 1:0. Revanš meč se igra u četvrtak u Beogradu.

Stručni štab Čukaričkog analizirao je slovenačku ekipu, a Milojević je ocenio da oni gaje "zapadnjački stil igre" i da od prvog do poslednjeg minuta igraju disciplinovano.

"Neće biti ni malo lako. Domžale je dobra ekipa, imaju dosta reprezentativaca, dosta internacionalaca. U Sloveniji me uopšte nisu iznenadili načinom igre. Za njih nije bitno da li igraju kod kuće ili na strani, igraju čvrsto, disciplinovano, agresivno. Prvo i osnovno je da i mi odgovorimo kvalitetnom igrom na terenu i pružimo maksimum u datom trenutku", kazao je Milojević.

Trener ekipe s Banovog brda je naveo da ne razmišlja o tome kako će Domžale ući u meč, već da ga jedino zanima kako će njegova ekipa izgledati na terenu.

"Mi ćemo pokušati da imamo što duži kontinuitet, kao što smo imali u Sloveniji. Ono što mi je izuzetno drago i što je bitno je da su igrači dobro i da su motivisani. Malo su drugačije ove evropske utakmice, vi tu ne predstavljate samo svoj klub, već predstavljate i svoju opštinu, kraj, grad i, na kraju, i Srbiju. Razmišljamo samo o sebi i sigurno da ćemo se dobro pripremiti za ovaj meč. Znamo da će sutrašnja utakmica u mnogome zavisiti od nas samih", kazao je Milojević.

Milojević je rekao da nema kadrovskih problema pred sutrašnji meč i dodao da su se u ekipu vratili Nikola Stojiljković, Staniša Mandić i Obeng Regan.

Revanš utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Čukaričkog i Domžala igra se u četvrtak od 20.30 na Banovom brdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke