Milojević razmišlja o Vojvodini i ne gleda tabelu

Autor: Pavle Knežević
subota 23.09.2017.
12:35
Izvor: Sportske.net

Trenera Zvezde ne zanima trenutno stanje na tabeli. Raduje ga pristup njegovih igrača, ali nije želeo mnogo da priča o rekordu njegove ekipe.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da se njegov tim priprema za meč sa Vojvodinom i da ga ne zanima trenutno stanje na tabeli.

"Igramo derbi sa Vojvodinom, sa ekipom koja pravi odlične rezultate bez obzira na unutrašnje probleme. Kako vidimo, to se ne odražava na teren. Sama reč 'derbi' znači mnogo, tako smo se adekvatno pripremali. Očekujem dobru i kvalitetnu utakmicu sutra", rekao je Milojević novinarima na stadionu.

Zvezda posle devet kola ima pet bodova prednosti u odnosu na Partizan, ali je Milojević rekao da ne želi da razmišlja o tome.

"Iskren da budem, da ne zvuči prepotentno iako znam da će biti takvih tumačenja, meni je najbitniji moj tim i mi gledamo svoja posla. Da napredujemo, da radimo, da rastemo i samo o tome razmišljam. Svako gleda sebe. To je tako i u ovom trenutku se ne radujemo preterano tome. Ja želim da moji igrači igraju, da se trude, da zadrže ovaj nivo kvaliteta i discipline. Dugo je prvenstvo, na kraju se povlači crta i tada možemo da pričamo o tome", rekao je Milojević.

Vojvodina je druga, sa tri boda manje od Zvezde, a posle dvokružnog sistema sledi podela bodova.

"Ni o tome ne razmišljamo. Takmičenje je kao takmičenje, ne treba gledati mnogo toga. Onda se gubi koncentracija i energija na stvari na koje ne možete da utičete. Ja se bavim onim na šta mogu da utičem", rekao je Milojević.

Ovo je prva generacija Zvezde koja je u prvih devet kola primila samo jedan gol.

"To je proizvod nečega što smo radili od početka. Mnogo su nam prethodne generacije Crvene zvezde ostavile stvari koje treba da stignemo i prestignemo. To je tako, u ovom trenutku je ono što mi radimo. Ne radimo mi da bismo obarali rekorde, to je tako i dođe kako treba, ali stvarno sam zadovoljan što su igrači od početka prihvatili način i stil kako i šta hoćemo da radimo.

Mnogo puta sam o tome pričao, meni je jako bitna disciplina u igri, da svako zna šta treba da radi u oba pravca. To je savremeni fudbal. Moj san je da Zvezda igra savremeni fudbal, kao svuda u Evropi. Ne može više u fudbalu kao kod nas što se gleda 'mi smo napadači, oni su odbrambeni'. Špicevi igraju neverovatnu odbranu i štoperi su sjajni napadači
", rekao je Milojević.

Nema novih povreda u timu, ali kakvo je stanje sa umorom?

"Ne bih mnogo pričao o umoru, jer bismo svaku konferenciju počinjali i završavali umorom. Kad potencirate umor, onda ste još umorniji. To postoji, nekad fizički, ali u sportu možda više psihološki, koji treba da postoji, odnosno ne treba. Povređenih nemamo, videćemo kakva je situacija. Igrali smo danas sa svim igračima, a onda ćemo se tako adekvatno pripremati za utakmicu sa Vojvodinom", rekao je Milojević.

Utakmica Crvena zvezda-Vojvodina igra se sutra od 17 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevic
Saturday, 23.09.2017
23:48

Sa njim cemo osvojiti duplu krunu a u Evropi se necemo obrukati iako izgubimo neki mec to nece biti neka blamaza takav je mentalit usadio u ekipu

avatar
Moša Pućka
Saturday, 23.09.2017
13:02

Na licu gospodina Milojevića se vidi da je dobar ''k'o duša''; što bi naš narod rekao: ''Na hleba da ga mažeš''. Na žalost, ne poznajem gospodina lično, ali mi tako deluje.

avatar
Nedeljko Panic
Saturday, 23.09.2017
15:22

Da ova slika je tako, da se moze definisati ko je kakva.

avatar
Moša Pućka
Saturday, 23.09.2017
17:25

Ne samo na osnovu slike iznad, nego govorim uopšte. Ima ona stara (parafraziram): ''Koliko je čovek proputovao, odgovor će ti dati CIPELE, koliko je vredan RUKE, a da li je dobar čovek piše na LICU.'' E, sad, da li sam dobro procenio ili ne, ne znam...