Milojević: "Radujem se derbiju na 'Karađorđu'"

Autor: Beta Beta
petak 17.07.2015.
18:29
Izvor: Beta

Trener i fudbaleri Čukaričkog složili su se u oceni da "Brđane" u nedelju očekuje duel sa sjajnim rivalom u derbiju prvog kola nove superligaške sezone.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je u petak da očekuje "ozbiljnu i tvrdu" utakmicu u prvom kolu Superlige Srbije protiv Vojvodine.

"Raduje me što ranije kreće prvenstvo i nadam se da će nam doneti boljitak u odnosu na prethodnu sezonu. Mislim da je ovo derbi kola, Vojvodina je jako dobar protivnik, sa velikim ambicijama u prvenstvu. Vidimo da jako dobro igraju u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Očekuje nas ozbiljna, tvrda utakmica i uopšte takve su utakmce između nas", rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Čukaričkog u nedelju od 19.00 gostuju Vojvodini u prvom kolu Superlige Srbije.

"Nadam se da će 'Karađorđe' biti ispunjen do poslednjeg mesta. Vojvodina gaji ofanzivni fudbal očekuje nas lep meč. Svaka utakmica je teška, bićemo maksimalno spremni", kazao je Milojević.

Fudbaleri Nenad Mirosavljević i Branislav Janković slažili su se da ih čeka težak zadatak u Novom Sadu.

"Mislim da će epitet derbija kola zaista poneti ova utakmica, jer se sastaju dve jako dobre ekipe, koje su već u takmičarskoj formi i ostvarile su dobre rezulatate. Očekujem jednu jako dobru utakmicu. Naše ambicije su poznate i uvek idemo na pobedu", rekao je Mirosavljević.

Janković se nadovezao i naveo da je Vojvodina ekipa za poštovanje i da to najbolje pokazuje rezultat u evropskom takmičenju.

"Neće nam biti lako u Novom Sadu, ali mislim da je i naša ekipa dobra. Uvek idemo na tri boda", naveo je Janković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke