Milojević progovorio - Da li ovo znači da Zvezda dobija novog trenera?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.06.2017.
19:39
Izvor: Sportske.net

Nagovestio je Zvezdan Terzić da će Boško Đurovski nastaviti da obavlja ulogu šefa struke i naredne sezone ali se čini da od toga neće biti ništa.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Manje od mesec dana nakon što je započeo svoj drugi mandat u Crvenoj zvezdi, Boško Đurovski bi mogao da napusti "Marakanu" jer se stiče utisak da mu klupsko rukovodstvo sprema zamenu.

Domaći mediji nagovestili su da postoji mogućnost da Zvezda angažuje novog trenera za narednu sezonu i utisak je da se "otvaraju karte" da se to zaista i dogodi.

Bivši fudbaler i trener mlađih kategorija fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Milojević (47) obavestio je čelnike Panioniosa da više neće voditi ekipu.

U intervjuu datom grčkoj "Gazeti" Vladan Milojević je kazao kako više sebe ne vidi na klupi Panioniosa, kao i da je još tokom sezone imao unosne ponude iz drugih klubova.

Ono što će navijačima Crvene zvezde biti posebno zanimljivo, jeste deo vezan za mogućnost da u narednoj sezoni Vladan Milojević preuzme ekipu vicešampiona Srbije.

"Crvena zvezda? Radio sam tri godine u Omladinskoj školi Crvene zvezde i postoji mogućnost da ću se vratiti i kao trener, ali hajde da vidimo šta će se dogoditi... U narednih nekoliko dana znaćemo više" rekao je Vladan Milojević.

Ovo definitivno znači da priče oko Milojevićevog povratka na "Marakanu" nisu prazne i da čelnici Crvene zvezde bivšeg trenera Čukaričkog smatraju prvim kandidatom za novog šefa stručnog štaba.

Vladan Milojević je ponikao u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Crvena zvezda, tokom 1996. godine odigrao je 13 utakmica za prvi tim, ali se nakon završetka karijere vratio na "Marakanu" i počeo sa radom u mlađim kategorijama.

Kao trener je stasavao u Javor Matisu i Čukaričkom. Sa "Brđanima" je osvojio trofej u Kupu Srbije i nakon toga otišao u kiparsku Omoniju, a zatim i u Panaionios koji je vodio do danas.

Da li je Crvena zvezda sledeća stanica? Čini se da bi odgovor na to pitanje mogao da stigne jako brzo!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Friday, 02.06.2017
09:23
avatar
goxy80kvCZ
Thursday, 01.06.2017
23:07

Svaki trener koji misli da igra svaku utakmicu sa dva zadnja vezna i gomilom stranaca,ne zelim da ga vidim u zvezdi,vec nekog ko forsira najmanje dve formacije.Ne mozemo mi protiv svakog tima da igramo formaciju 4-2-3-1 pogotovo ne u nasoj ligi

avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 01.06.2017
21:14

o njmu neznam mnogo leog

avatar
prim dr
Thursday, 01.06.2017
20:42

Definitivno najbolje moguce resenje u ovom trenutku!