Milojević: "Pravili smo katastrofalne greške"

Autor: Beta Beta
nedelja 24.05.2015.
21:38
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da je njegova ekipa pravila "katastrofalne greške" i da je zato poražena od Spartaka u poslednjem kolu Superlige Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Čukarički je u 30. kolu Superlige Srbije izgubio u gostima od subotičkog Spartaka sa 1:0, a strelac jedinog gola bio je Andrej Mrkela u 24. minutu.

Milojević je na teren izveo kombinovani sastav, a u startnih 11 nisu bili kapiten Igor Matić, kao i Slavoljub Srnić i Filip Stojković.

"Probali smo sa dosta izmena u ekipi. Izašli na teren i dominirali, ali bilo je katastrofalnih grešaka. To je normalno jer smo prvi put bili u tom sastavu. Primetan je umor na igračima", naveo je Milojević.

Ekipa sa Banovog brda domaće prvenstvo završila je na trećem mestu sa 37 bodova. Pobedila je 16 utakmica, izgubila pet i devet odigrala nerešeno.

Čukrički je u 30. kola postigao 48 golova, a primio duplo manje, odnosno 24. "Brađani" su ove godine prvi put u svojoj istoriji osvojili nacionalni Kup.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan Lazović
Sunday, 24.05.2015
23:09

soma jura puta 1.83... laganica :D

avatar
Meljnikov
Sunday, 24.05.2015
22:18

Ajde nemoj da se blamiras.Pustili ste Spartak i to svi znaju....Propali Spartak je u poslednja 3 kola osvojio 9 bodova!?Onaj cirkus protiv Srema sa penalima necu ni da komentarisem.Bruka i sramota.

avatar
ujka Vanja
Sunday, 24.05.2015
22:18

Zasto takve ili slicne greske niste pravili u finalu kupa,nego kao i svi timovi iz Superlige utakmicu sezone (a mozda i zivota) odigrate protiv Partizana?A kad dodje jedan Spartak onda dodje kiks.Da ste ovako igrali u finalu kupa popili bi poker golova od Brasanca i drugova.