Milojević otkrio - Hoće li Zvezda biti oslabljena u Kelnu?!

Autor: Pavle Knežević
nedelja 24.09.2017.
20:27
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde pohvalio je svoje igrače posle novog trijumfa. Ponovo bez primljenog gola.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević ocenio je da je njegov tim zasluženo pobedio Vojvodinu večeras, ali je priznao da je tim mogao da reši meč još u prvom poluvremenu.

"Možda smo mogli i u prvom poluvremenu da rešimo utakmicu. Znali smo da je Vojvodina dobra ekipa koja dolazi iz pozitivnih rezultata. Nemaju poraz u mnogo utakmica unazad i baš zato što je sklop dobrih pojedinaca. Trebalo je da otvorimo utakmicu iz nekoliko šansi pre gola, ali nije se desilo. Mislim da smo zasluženo pobedili. Idemo dalje i okrećemo se narednom protivniku", rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

Zvezda je večeras pobedila Vojvodinu 2:0, što znači da su crveno-beli posle 10 kola ostali na samo jednom primljenom golu.

"Raduje me pobeda bez primljenog gola, ali ne opterećujemo se tim. Moja filozofija je da odbrana počinje od napadača. To je kolektivno jako dobro. Dosta znači za samopouzdanje kad pobedite bez primljenog gola, ali radimo stalno na tome", rekao je Milojević.

Večeras je branio Nemanja Supić, pošto su povređeni bili i Borjan i Kahriman. Trener za sada ne zna da li će prvi golman biti spreman za Keln.

"Videćemo, imamo problem sa Borjanom. Pojavio nam se i problem sa Damirom. Moram da pohvalim Nemanju Supića, koji je sjajno odradio posao. Imam apsolutno poverenje u sve igrače i golmane. Videćemo, imamo još četiri dana, naš medicinski tim radi 24 sata dnevno na tom zadatku", rekao je Milojević.

Iz igre je danas izašao i Rodić, a trener je otkrio da je u pitanju zadnja loža, ali da je još rano za bilo kakve procene.

Trener Vojvodine Vladimir Buač složio se sa svojim kolegom.

"Čestitam treneru i ekipi Zvezde na pobedi i dobroj igri, ali čestitam i svojim igračima na htenju i voljnom momentu. Međutim, realnost je drugačija. Zvezda je trenutno bolja od nas, a na nama je da radimo i da napredujemo kao tim i da budemo bolji u narednim utakmicama. Imali smo danas nekoliko prilika, ali to nije bilo dovoljno", rekao je Buač.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kemp
Monday, 25.09.2017
07:33

Nije realno koliko je Zvezda jak tim ! Stvarno Miloje doktore !!!

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Monday, 25.09.2017
00:15

Rad sigurno ispada iz Superlige jer niko mu ne moze pomoci kad ne moze da pobedi ni ovakav partizan.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Monday, 25.09.2017
00:12

Miloju sam ja prvi kritikovao i mozda jedini, a sad slobodno mogu da kazem da je nas Miloje srpski Murinjo.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Sunday, 24.09.2017
23:57

Miloje svaka ti cast ti si preporodio Zvezdu. Sad ti od srca na tome cestitam mada sam te ja najvise kritikovao posle prve cetiri evropske utakmice.

avatar
Al(a)din
Sunday, 24.09.2017
21:02

Sta covek napravi od onakve odbrane, svaka cast