Milojević optimista: ''Mi se pitamo!''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 23.06.2014.
16:27
Izvor: Beta

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da je optimista pred susrete sa Sant Hulijom u kvalifkacijama za Ligu Evropa i da će rezultat tih duela zavisiti od njegovih fudbalera.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Nakon današnjeg izvlaženja parova za prvo i drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope saznali smo i koga su izvukli srpski timovi.

Čukarički će svoj meč igrati protiv ekipe iz Andore koja je apsolutni autsajder u tom dvomeču.

"Mi se pitamo i zavisiće od nas. Više se fokusiram na spremnost svoje ekipe jer ćemo u prvu utakmicu ući sa manje od dve nedelje rada zbog opšte poznate situacije. Optimista sam i mislim da će biti sve u redu", rekao je Milojević agenciji Beta.

Čukarički će u prvom kolu kvalifkacija za Ligu Evropa igrati protiv Sant Hulije iz Andore. Srpski klub će u prvom susretu gostovati 3. jula, dok će se revanš igrati sedam dana kasnije u Beogradu.

"Oni su u svakom slučaju nepoznanica za nas, ali znamo da Andora nije neka fudbalska sila. Skupljamo polako podatke pa ćemo da vidimo... Svoje igrače vodim na način da poštuju svaki klub, bilo da je iz Andore, Malte, ili odakle god", kazao je Milojević.

Prema njegovim rečima, Čukaričkom neće ići na ruku put u Andoru, pošto će ekipa morati da promeni nekoliko prevoza do te zemlje.

Čukarički će, ako prodje Sant Huliju, u drugom kolu kvalifkacija za Ligu Evropa igrati protiv austrijskog Grodiga.

"Grodig gaji tipičan nemački stil igre. Videćemo šta će biti, za sada smo fokusirani samo na utakmice prvog kola", naveo je Milojević.

U kvalifikacijama za Ligu Evropa od srpskih klubova igraće i Jagodina koja će se u drugom kolu sastati sa rumunskim Klužom, kao i Vojvodina čiji će protivnik biti slovački Trencin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke