Milojević opet o (ne)sreći, Milovanović zadovoljan pobedom

Autor: Beta Beta
petak 25.09.2015.
23:39
Izvor: Beta

Čukarički nije odigrao najbolji meč, pa Vladan Milojević ponovo nema razloga za zadovoljstvo. Sa druge strane, Milovanović je uglavnom bio zadovoljan učinjenim.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović ocenio je da su njegovi fudbaleri zasluženo večeras pobedili Čukarički u prvoj utakmici 11. kola Super lige, ali i da nije sasvim zadovoljan igrom.

"Očekivali smo baš ovakvu utakmicu. Mislim da smo solidno odigrali prvo poluvreme i da nas je odbranjeni penal psihički podigao. U drugom poluvremenu smo imali problema, imali smo dve prinudne izmene što je poremetilo naš ritam... Na kraju smo uspeli kolektivno da se odbranimo i mislim da smo zaslužili pobedu",
rekao je Milovanović.

Mladost je pobedila sa 1:0, a Čukarički nije iskoristio penal i propustio je nekoliko izglednih prilika. Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da je njegovom timu večeras nedostajao kvalitet.

"Očekivali smo ovakvu utakmicu i za to smo se i spremali. Nama je nedostajao individualni kvalitet igrača koji je potreban u ovakvim utakmicama. Imamo takve igrače, ali, jednostavno, nas danas ništa nije htelo.

Jedina pozitivna stvar je bio penal, ali mi očigledno ne možemo da damo gol iz jednaesterca. Očekivali smo da ćemo igrati 'viktorije' u drugom poluvremenu, ali falio nam je kvalitet. Ne preostaje nam ništa drugo nego da radimo dalje
", rekao je Milojević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke