Milojević odlučio, Kanga ne putuje na Maltu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.07.2017.
09:29
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije kreće put Malte na revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a u ekspediciji Crvene zvezde neće biti Gabonca Gelora Kange.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak gostuju ekipi Florijane na Malti u okviru revanš utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope koja bi trebalo da bude formalnost posle beogradskih 3:0 za vicešampiona Srbije.

Ekspedicija crveno-belih kreće put Malte u 10.30 a očekivalo se da u avionu bude i reprezentativac Gabona Gelor Kanga koji je odradio suspenziju zarađenu na startu prošle sezone u duelu sa Ludogorecom.

Ofanzivni vezista Crvene zvezde "pocrveneo" je u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona pa je propustio oba meča sa Sasuolom u plej-ofu za Ligu Evrope, ali i prvi meč ovogodišnjeg izdanja kvalifikacija za drugo po kvalitetu evropsko takmičenje.

Trener Vladan Milojević u četvrtak će ponovo moći da računa na Kangu, ali je odlučio da reprezentativca Gabona ne povede na Maltu, što potvrđuje i spisak putnika objavljen na sajtu Crvene zvezde.

Golmani: Damir Kahriman, Filip Manojlović:

Odbrana: Filip Stojković, Marko Gobeljić, Dušan Anđelković, Abraham Frimpong, Vujadin Savić;

Vezni red: Damjan Le Talek, Uroš Račić, Mičel Donald, Nenad Milijaš, Luka Ilić, Džon Ruiz, Luka Adžić, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić;

Napad: Ričmond Boaći, Milan Pavkov, Vanja Vučićević;

Ekipa će po dolasku na Maltu odmah biti smeštena u hotel, a nakon ručna i odmora odradiće i trening u terminu utakmice na stadionu u Paoli.

Fudbalsko zdanje na kojem će Zvezda odigrati sutrašnji meč u funkciji je od 1986. godine, a crveno-beli su na njemu gostovali i prošle godine u prvom takmičarskom susretu na startu kvalifikacija za Ligu šampiona, s tim što im je tada protivnik bila ekipa La Valete.

Revanš utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Florijane i Crvene zvezde igra se u četvrtak, 6. jula, sa početkom od 20 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 05.07.2017
19:40

Miloje svaka ti cast jer ta karikatura od fudbalera je operisan od fudbala.

avatar
Neumoljivi Skols
Wednesday, 05.07.2017
11:51

Zna li neko sta je sa Vujaklijom?

avatar
Srbija i Zvezda u <3
Wednesday, 05.07.2017
15:29

Milojevic ne racuna na njega. Prakticno je na izlaznim vratima, a budimo realni, on nikada ne bi ni dosao u Zvezdu da nije bilo Grofove zelje da nam napad igraju sidrasi kao Sikimic, Vujaklija itd.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 05.07.2017
19:41

Vukajlija nije sidras.

avatar
goxy80kvCZ
Wednesday, 05.07.2017
10:30

Ja bih u prvi tim stavio sve igrace koji treba da se prodaju,Kahriman,frimpong,le talek,gobeljic,Andjelkovic,donald,srnic,milic,pavkov i vucicevic.S tim sto naravno gobeljic i vucicevic nisu za prodaju

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 05.07.2017
12:58

Pa ce da se pokazu protiv florijane da ih neko kupi? :D

avatar
Kladionicar
Wednesday, 05.07.2017
10:30

Dajte onda Adzica u prvu ili bar Ruiza, samo nemojte vise Milica da gurete, decko se raspada, saplice od loptu, ocaj zivi. Nikako ne mogu da svarim da takav igrac igra u Zvezdi.

avatar
indija durot
Wednesday, 05.07.2017
09:41

Odlican fudbaler sa velikim problemom u glavi.

avatar
CZYNWA
Wednesday, 05.07.2017
15:06

Afrikanac.. Rijetki su igraci poput Drogbe, Turea...