Milojević: "Odgovornom igrom do pobede u Čačku"

Autor: Beta Beta
petak 31.07.2015.
18:44
Izvor: Beta

Uoči gostovanja jednoj od tri ekipe koje posle prva dva kola u Superligi imaju maksimalan učinak trener Čukaričkog nahvalio je Nenada Lalatovića i poručio da očekuje neizvestan meč u Čačku.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da njegova ekipa mora da igra odgovorno, motivisano i disciplinovano kako bi pobedila Borac u predstojećoj prvenstvenoj utakmici.

"Nema sumnje da je pred nama teška utakmica. Moramo da budemo odgovorni na terenu, disciplinovani, sa velikim motivom kako bismo parirali takvom timu. Trener Borca Nenad Lalatović je nama prepustio ulogu favorita, ali mislim da u ovakvim utakmicama nema favorita", rekao je Milojević.

Fudbaleri Čukaričkog igraju u subotu od 20.00 časova u Čačku protiv Borca, utakmicu trećeg kola Superlige Srbije. Posle dva kola Borac ima svih šest bodova a Čukarički dva boda manje.

"Bez obzira na to što je tek treće kolo, idemo u goste lideru na tabeli. Borac je i prošle godine imao dobar tim sa kvalitetnim pojedincima. Više su kuburili sa rezultatom nego sa igrom. Ove godine su napravili pametan potez angažovanjem trenera Lalatovića", rekao je Milojević.

On je dodao da če se fudbaleri Čukaričkog spremiti da odigraju utakmicu na najbolji način, kao i do sada.

"Imali smo niz utakmica u ritmu četvrtak - nedelja. Prethodne dane i malo dužu pauzu iskoristili smo da se odmorimo više psihički nego fizički kako bismo bili u što boljoj formi za Borac. Mogu da obećam da će biti dobra i zanimljiva utakmica", dodao je on.

Milojević je čestitao Vojvodini na pobedi protiv Sampdorije od 4:0, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Fudbaler Čukaričkog Lukas Pjasentin rekao je da njegova ekipa u Čačku želi da osvoji sva tri boda.

"Borac ima dobar tim što su i potvrdili sa dve pobede na početku prvenstva. Ali i mi smo kvalitetna ekipa. Idemo u Čačak da osvojimo tri boda. Borac ima dobrog trenera koji je radio u Crvenoj zvezdi. Svesni smo naših mogućnosti i hoćemo pobedu koja bi nam mnogo značila posle bodova koje smo izgubili u prošlom kolu. Biće teška utakmica. Poštujemo Borac, ali naš cilj je trijumf", rekao je Pjasentin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke