Milojević: "Nema velikih reči, ljubav treba pokazati"

Autor: Pavle Knežević
sreda 23.08.2017.
12:31
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde svestan je važnosti meča protiv Krasnodara, kaže da je tim spreman, ali da svoju ljubav prema klubu treba da pokaže na terenu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević svestan je važnosti i veličine utakmice protiv Krasnodara u Ligi Evrope, a od svojih igrača traži da se bore i da pokažu ljubav prema klubu.

"Što se tiče nas - mi smo spremni. Treniramo vredno, momci su motivisani. Ono što sam obećao jeste da ćemo se truditi da damo sve od sebe. Da odigramo dobru utakmicu protiv dobrog protivnika, uz  podršku navijača. Želimo da idemo dalje, cilj nam je da prođemo.

Od igrača samo tražim da se borimo, od prvog minuta, da budemo ono što jesmo, da pokažemo ljubav prema Zvezdi. Ja oduvek mislim da nema mnogo velikih reči, da ljubav treba dokazati na delu. Protivnik je ozbiljan, ali stvarno nemamo razloga da se plašimo bilo koga. Poštujemo ih, ali se ne plašimo
", rekao je Milojević novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Trenerov sastanak sa novinarima održan je u pomalo neobičnom ambijentu, jer je u trenutku konferencije za novinare još trajala akcija dobrovoljnog davanja krvi. U prvom meču bilo je 3:2 za rusku ekipu, a među navijačima crveno-belih vlada euforija pred revanš meč.

"Znam da su očekivanja velika, ne krijemo se od svega toga. Svesni smo i utakmice, ali mi se spremamo kao i za svaku utakmicu, kako i treba. Dolazi nam ozbiljan protivnik, već sam rekao dovoljno o njima, ništa ne bih da dodam i oduzmem", rekao je Milojević.

Za utakmicu je preostalo još oko 2.000 karata za južnu tribinu, ostatak je rasprodat odavno.

"Rezultat iz prvog meča ne može da bude dobar jer smo izgubili. Ovo jeste dvomeč, ostaje da se odigra drugo poluvreme. Pritisak uvek postoji, ne možete da se bavite ovim poslom. To treba da bude i dodatna motivacija kad igrate u ovako velikom klubu", rekao je Milojević.

Trener je rekao da su svi igrači u konkurenciji, osim suspendovanog Damijana Le Taleka. Sutra će se znati ko će biti u konkurenciji za tim.

Predstavnici Krasnodara su se žalili na teren, a na stadionu se nezvanično moglo čuti da će tražiti od UEFA da suspenduje staidon.

"Došla je ta informacija do mene, ali ne znam šta da vam kažem. Ne mogu da se bavim tim, bavim se samo svojom ekipom i svojim igračima", rekao je Milojević.

A šta će presuditi u sutrašnjem meču?

"Motiv ne sme da izostane, motiv imaju i igrači protivničke ekipe. Treba da igramo disciplinovano, da izgaramo. Može da odluči jedan aut, jedna lopta, jedan detalj... Nekada u fudbalu stvari ne budu onako kako želite, ali nekada i budu baš kako treba", rekao je Milojević.

Utakmica Crvena zvezda-Krasnodar igra se sutra od 21 sat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Wednesday, 23.08.2017
13:50

Tako je Miloje mi Zvezdasi se ne castimo velikim recima, nego nasu ljubav prema nasem klubu stalno pokazujemo i dokazujemo. Zivela Zvezda i majka Srbija i srpska dijaspora.

avatar
carbone
Wednesday, 23.08.2017
13:08

samo neka se igraci krecu dobro bez lopte i pobedice

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 23.08.2017
13:07

Vreme je za EL :)

avatar
Al(a)din
Wednesday, 23.08.2017
12:50

Ajmo gospodine, pokazi sutra ko je Zvezda i uvedi ih u grupnoj fazi LE