Milojević neće dozvoliti najveći udarac za Zvezdin tim, pregovori su u toku!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 24.06.2017.
10:50
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Crvena zvezda planira da u narednu sezonu uđe u jačem sastavu nego što je to bio slučaj u sezoni za nama, a za to je potreban ostanak najboljih fudbalera.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Mičel Donald je mnogima u drugom delu sezone izgledao nezadovoljno, nije bio na onom svom najvišem nivou, nije prikazivao igre koje je prikazivao u sezoni kada je Zvezda osvojila titulu.

Mnogi su to prokomentarisali kao da je nezadovoljan, da želi da ode, ali u Crvenoj zvezdi nas uveravaju da to nije slučaj.

Naprotiv, klub će pokušati da učini sve kako bi ovaj fudbaler ostao u timu Vladana Milojevića koji je, prema rečima novinara koji su na Zlatiboru, prezadovoljan kvalitetom koji poseduje nekadašnji član omladinske škole Ajaksa.

Upravo je Milojević juče rekao da neće trpeti nezadovoljne fudbalere, da će oni sigurno napustiti Crvenu zvezdu, a "Žurnal" prenosi da je strateg crveno-belih juče obavio jedan razgovor sa Donaldom oko produžetka njegovog ostanka u Zvezdi.

Pomenuti list piše da je Donaldov ostanak jedino moguć ukoliko dođe do povećanja plate i to od 50%, a da je do sada Holanđanin primao 20 hiljada evra mesečno.

Definitivno da bi odlazak Mičela Donalda bio najveći udarac za ekipu Crvene zvezde, u tom slučaju bi nedostajala stabilnost na sredini terena. Izgleda da tako razmišlja i Vladan Milojević...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Razor
Saturday, 24.06.2017
14:45

Sto bih trosili na nesto od cega nema uspeha, ako nisu u stanju jednom, zasto bi neko da rizikuje i ponovo pokusava isto, bolje ih prodati, sve one sto nisu ostvarili dobar rezultat, a to jeste sto su izgubili dobijeno pa sad nek razmisle malo kako ce dalje, imamo mi svoju decu, nisu oni skupi pa mozda mozemo njih da ubacimo u vatru kako bi stekli neko samopouzdanje, ostrinu, razvili svoje mogucnosti, da ih drugi klubovi primete.

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Saturday, 24.06.2017
14:43

Ostaviti Donalda i Boacija i Kangu osim ako ne stigne dobra ponuda i dovesti Ibanjeza

avatar
prim dr
Saturday, 24.06.2017
13:19

Ostaviti Donalda, Ristica i Boacija a prodati Ruiza, Le taleka, Srnica, Plavsica i dovesti Rodica, Vujadinovica ili Basu, Jovicica i to je to.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 24.06.2017
12:32

Kao da Milojevica neko nesto pita. On je doveden u Zvezdu da cuti i da radi sto mu drugi kazu. Svoje trenerske kvalitete je pokazao na prijateljskim utakmicama protiv mnogo slabijih ekipa.

avatar
straxonitis
Saturday, 24.06.2017
12:21

Ako mislimo na igrace koji valjaju potrebno je zadrzati Boacija i Kangu. Ostalo sto se stranaca tice sve poslati kuci. nTacne su price da ovamo dolaze igraci koji nidje tamo u njihovim zemljama ne mogu da igraju a mi ih smatramo nekim pojacanjima. Ma daj. nIako nisam zvezdas ovo svako realan kaze i ko prati fudbal.

avatar
Realan_PFC
Saturday, 24.06.2017
15:22

boaci i donald odlicni, donald malo losija forma zadnjih par meseci, a kanga koliko god da je kvalitetan, beskoristan je, nepomaze ekipi, igra za sebe i svoj ucinak, dao je tih neznam koliko golova ali cini mi se vise od pola iz penala, mozda se varam

avatar
straxonitis
Saturday, 24.06.2017
17:24

Slazem se. Vecina postignutih golova Kange je bila iz penala. nDonald i Boaci su korisniji sve to stoji, ali eto neka neko ostane i ko umije penal da pogodi.

avatar
Saturday, 24.06.2017
11:33

Uzeli su i veću lovu neki što nisu ni igrali (mada su bar pola morali da daju menadžeru i onome ko ih je doveo u CZ, pa neka daju i Donaldu. To je 360 hiljada € godišnje (sa uračunatim povećanjem od 50%)

avatar
Mangus
Saturday, 24.06.2017
11:27

Obnoviti ugovor, povecati platu. Sledeće sezone ga prodati za lepu lovu i kraj

avatar
Tasateo
Saturday, 24.06.2017
10:54

Najbolje da mu daju povišicu. Teraj to iz kluba!